De 10 mooiste foto's van de Grote Vijf van de Lage landen | Vogelen 2.0
NIEUWE ROOTS

NIEUWE ROOTS

Het septembernummer van Roots is nu te koop. Bestel het eenvoudig online.
Roots
De beste foto's van lezers
DE GROTE 5 VAN DE LAGE LANDEN

Via rootsmagazine.nl ontvingen we de meest schitterende foto’s van lezers voor de Foto van de Maand. Deze keer met het thema ‘de grote vijf van de Lage Landen’. Dit zijn de 10 allermooiste foto's...
Foto: vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen / Samantha van Dooren

Roots
Nieuwe podcast Notenkrakers
ROODBORST ZINGT ALS EEN WATERVALLETJE

De nieuwste aflevering van de Roots-podcast Notenkrakers staat online. Daarin luisteren we naar de zang van de roodborst, een van de meest geliefde tuinvogels. Heb jij hem al gehoord in je tuin?
Foto: roodborst in vlucht / iStock

Roots
Wandelnieuws
DE PADEN LONKEN

Wandelen wordt steeds populairder. Volgens de laatste cijfers van Wandelnet wandelen 11 miljoen Nederlanders (65% van de bevolking) voor het plezier. In 2016 was dat nog 10,5 miljoen (63%). En enig idee hoe lang een gemiddelde wandeling is die wordt gemaakt?
Foto: wandelaar op heideveld / Bob Luijks

Roots
Vogelen 2.0
SLIMME KIJKER

De nieuwe dG (digitalGuide) van Swarovski is de allereerste verrekijker die vogels en zoogdieren identificeert en waarmee je je observaties kunt vastleggen en delen via je smartphone. Hoe werkt dit nieuwe optisch wonder precies?
Foto: digitalGuide / Swarovski

NATUURAGENDA OF SCHEURKALENDER CADEAU

Met een abonnement op Roots: raak je geïnspireerd door adembenemende natuurreportages, leer je over de natuur om je heen, maak je nog betere foto’s dankzij onze fotografietips én loop je - met onze unieke Roots-routes - door de mooiste natuurgebieden en kom je op de meest verrassende plekken.

Bij deze aanbieding ontvang je de Roots Natuuragenda óf Scheurkalender 2021 cadeau.

Roots
Roots
Wat een vraag!
ZIJN MAN & VROUW VAN DE GROENE SPECHT IDENTIEK?

Het mannetje en het vrouwtje van de groene specht ogen als twee druppels water. Roots vraagt zich af: is het te zien of je een mannetje of een vrouwtje in de verrekijker hebt?
Foto: groene specht / Edwin Steinbach

Roots
Wandelen in Duitsland
VERSTEEND VERLEDEN

Wie graag meerdaagse wandelingen maakt is bij de oosterburen aan het juiste adres. Bijvoorbeeld op de Eifelsteig, die in 15 etappes dwars door de Eifel van Aken naar Trier voert.

Door dichte beukenbossen, over open vlaktes, langs vulkaankegels en vulkaanmeren en door authentieke dorpjes en stadjes. Puur wandelgenieten en toch maar net over de grens.
Foto: Arjan Kruik

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer