We hopen je snel weer te verwelkomen. Ook in het nieuwe jaar brengen we je graag naar de mooiste bestemmingen.
We hopen je snel weer te verwelkomen.
Online versie
Samen maken we onvergetelijke herinneringen
Nu het einde van 2021 in zicht komt, willen we je namens iedereen bij KLM bedanken voor je vertrouwen. Ook in het nieuwe jaar helpen we graag jouw reisdromen te verwezenlijken. Zodat jij kunt genieten van de mooiste plekken op aarde en de momenten die er echt toe doen.

KLM wenst jou en je dierbaren fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022!
Wat vind jij van deze e-mail?
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2021 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.