28 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
Rapport: Consumententrends tot 2035
Het Dentsu Consumer Vision 2035 rapport geeft een overzicht van de belangrijkste consumententrends tot het jaar 2035 in 4 deelgebieden: technologie, cultuur, consumenten en merken. Denis van Leeuwen (zie foto bovenaan artikel), strategy partner Dentsu Benelux, geeft een samenvatting van de belangrijkste bevindingen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Motivaction is Data & Insights Bureau 2024
Motivaction is op donderdag 27 juni bij de uitreiking van de Data & Insights Awards uitgeroepen tot Data & Insights Bureau van het jaar. De Data & Insights Company titel van 2024 ging naar KLM-Air France.
lees verder
twitter facebook linkedin
Gratis whitepapers voor professionals die op de hoogte willen blijven
[advertorial] Download deze whitepapers en verrijk jouw kennis op het gebied van CX, marketing en e-commerce. Leer van 10 jaar ervaring in influencer marketing. Ontdek onder andere cruciale CX-trends voor jouw strategie en kom meer te weten over conversie met e-mail.
image
Nieuwe campagne Teamleader: focus op bedrijfssoftware
Bureau SuperRebel uit Breda maakte voor softwarebedrijf Teamleader een nieuwe campagne met focus.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuwe bewustzijnscampagne rondom mondverzorging
Mondgezondheid blijft achter, vooral onder jongeren volgens mondverzorgingsmerk Gum. Het merk is een campagne gestart om het bewustzijn rondom mondverzorging te vergroten en tand- en tandvleesproblemen te verminderen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
image
Codarts lanceert mini-docu: “je hebt meer nodig dan alleen talent”
Codarts Rotterdam, internationaal instituut voor podiumkunsten, viert het tienjarig jubileum van hun prijswinnende Student Life programma met een mini-documentaire. Deze documentaire biedt een ongefilterde blik achter de schermen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De marketingtransfers van week 26, 2024
In een week waarin het weer schitterend was maar het voetbal ook niet, draait de transfercarrouselmolen door. Niet op volle toeren, maar toch. Maakt het voor MarketingTribune meteen iets eenvoudiger om het overzicht te behouden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ben jij actief op de buitenlandse markt?
[advertorial] Op dinsdag 17 september is de elfde editie van het CrossBorder Event. Dit event is speciaal voor alle bedrijven die op de buitenlandse markt actief zijn of dit in de toekomst willen gaan doen. Tijdens het CrossBorder Event vertellen (internationale) ondernemers hun succesverhalen en leerpunten. Je profiteert nu van 75 euro Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.