In deze nieuwsbrief lees je de laatste blogberichten van Investeerders.nl, de advies- en nieuwssite voor investeerders en mensen op zoek naar kapitaal. Is dit mailtje niet goed leesbaar?
Bekijk in het je browser.

Knab Crowdfunding stopt

May 29, 2019 10:23 am

Knab stopt met haar crowdfunding-afdeling. De online-only bank begaf zich vanaf 2016 in de wereld van crowdfunding, maar daar stapt het nu na drie jaar ook alweer uit. Knab Crowdfunding werd ondersteund door Collin Crowdfund.

Lees verder
share on Twitter Like Knab Crowdfunding stopt on Facebook

‘Grotere investering in scale-ups nodig’

May 22, 2019 04:16 am

Het Nederlandse startup-ecosysteem is veel volwassener geworden de afgelopen vijf jaar, maar venture capital-fondsen investeren vooral in startups. In scale-ups wordt nauwelijks geïnvesteerd. Een gemiste kans, vindt StartupDelta.

Lees verder
share on Twitter Like ‘Grotere investering in scale-ups nodig’ on Facebook

‘Ik breng graag meer dan geld’

May 21, 2019 04:50 am

Ellen van der Geest is nu zo’n anderhalf jaar actief als business angel. Dat bevalt haar goed. Inmiddels is ze actief met zeven investeringen. Met name het idee dat je zo echt impact kunt maken bij jonge ondernemers, spreekt haar aan. Investeerders.nl ging met haar in gesprek over haar motivatie om te investeren.

Lees verder
share on Twitter Like ‘Ik breng graag meer dan geld’ on Facebook

‘ETF’s hebben nog lange weg te gaan’

May 20, 2019 06:15 am

Ondanks dat ETF’s (Exchange Traded Funds) in opkomst zijn en het rendement historisch vrij goed te noemen is, wordt er in Nederland weinig in belegd. Investeerders.nl ging met Think ETF’s, een Nederlandse aanbieder van ETF’s en onderdeel van het wereldwijd opererende VanEck, in gesprek over waar dit aan kan liggen.

Lees verder
share on Twitter Like ‘ETF’s hebben nog lange weg te gaan’ on Facebook

Incubator UtrechtInc: ‘Bijna 1 miljard euro groeigeld in 10 jaar’

May 15, 2019 08:54 am

Startups uit de Utrechtse incubator UtrechtInc haalden in de afgelopen tien jaar 920 miljoen euro groeikapitaal op. Sinds haar oprichting in 2009 zijn 192 innovatieve bedrijven ondersteund. Hiervan is twee derde nog actief, overgenomen, of een enkeling zelfs beursgenoteerd. Managing Director Jorg Kop: “Het merendeel van de financieringen komt uit converteerbare leningen die overgaan in aandelen.”

Lees verder
share on Twitter Like Incubator UtrechtInc: ‘Bijna 1 miljard euro groeigeld in 10 jaar’ on Facebook

Symbid overgenomen door Ilfa Group

May 10, 2019 05:00 am

Equity-crowdfundplatform Symbid is overgenomen. De nieuwe eigenaar is Ilfa Group, dat zich bezighoudt met groeifinanciering voor bedrijven en treasury-managementsoftware. Met de overname denkt de financieringsspecialist het hele spectrum aan beleggingen te kunnen bespelen.

Lees verder
share on Twitter Like Symbid overgenomen door Ilfa Group on Facebook

Zijn crowdfundingplatforms eerlijk over rendement?

May 08, 2019 10:02 am

Investeren in crowdfunding wordt in Nederlands alsmaar populairder, maar tegelijkertijd dalen de rendementen. Volgens het Financieel Dagblad worden potentiële beleggers te gunstige rendementen voorgespiegeld. Maar Ronald Kleverlaan, expert op het gebied van alternatieve financieringen, meent dat FD de plank misslaat.

Lees verder
share on Twitter Like Zijn crowdfundingplatforms eerlijk over rendement? on Facebook

Recente berichten

Waarde van banklening mkb daalt met 2,1 procent
Funding Circle verlaagt haar minimum rente naar 2,49%
Loqed en Felyx winnaars startup deal van het jaar
Copyright © 2019 Investeerders.nl.
You are receiving this email because you opted in via our website.
Email Marketing Powered by Mailchimp
schrijf je uit | wijzig je inschrijf-voorkeuren