en een droog pak voor je paard‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Hebben jij en je paard de afgelopen dagen ook al weer een nat pak gehaald? We feel you! 😅 Daarom luidt Epplejeck het weekend in met fijne deals voor droge voeten en een topselectie 0 grams regendekens. Happy weekend shopping!

Ontdek regendekens ➤
Shop outdoorlaarzen Upsigo ➤
Shop outdoorlaarzen Asper ➤

Topselectie regendekens ☔

Tijd om je regendekens van zolder te halen en te onderwerpen aan een grondige inspectie! 🧐 Zijn ze nog goed waterdicht, passen ze nog goed en zitten er geen scheuren in de buitenstof of binnenvoering?
Mocht je niet alle vinkjes kunnen zetten, dan hebben we bij Epplejeck hele fijne en nieuwe dekens op voorraad!

Wat een heerlijke kleurencombo! 🩷🩶 Deze Horseware deken is ontworpen voor een hoog draagcomfort voor je paard. Nieuw in de collectie én een fijne deken van topkwaliteit

Horseware Amigo Hero Plus Lite 0gr ➤

Robuust, duurzaam en uitgevoerd met Graphene Technology: goed voor het afvoeren van overtollige lichaamswarmte en het behouden van de lichaamstemperatuur bij koude weersomstandigheden. Verkrijgbaar in de maten 145 t/m 215!

HORSEGEAR Hybrid 1200D 0gr ➤

Prijsgunstige regendeken in hippe kleurtjes. Dankzij het superhandige linersysteem is 'ie multifunctioneel en het hele jaar door te gebruiken. Nu verkrijgbaar met 35% korting!

Epplejeck Rindal 0gr ➤

Out now: Schockemöhle AW24

Oehh wat een mooie kleurtjes! Ga voor klassiek blauw, stijlvol beige, sportief paars of mix & match jouw favo items. 💜 Ontdek de Schockemöhle wintercollectie nú in de winkels of online op ej.nl!

Ontdek Schockemöhle AW24 ➤