Onze beste aanbiedingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wat is er beter dan om 2023 spetterend in te luiden met onze beste aanbiedingen? We hebben ze op een rijtje gezet voor je!

Quest wenst je alvast een fijne jaarwisseling en een spetterend 2023!

 
 
Quest
 

Een goed begin van 2023

Begin elke dag van 2023 goed met de National Geographic, Quest of Quest Junior scheurkalenders. De kalenders staan vol met prachtige fotografie, de leukste vragen én antwoorden en puzzels, weetjes en nog véél meer voor kinderen! 

De scheurkalenders zijn los al vanaf €15,99 verkrijgbaar, maar je kunt ze ook in combinatie met een abonnement op je favoriete tijdschrift aanschaffen. Zo heb je nog meer (lees)plezier in het nieuwe jaar!

 
 
 
Twee abonnementen voor de prijs van één!  

Twee abonnementen voor de prijs van één!

Houd ze allebei zelf of geef er één (of twee) cadeau. Je hebt keuze uit 17 verschillende tijdschriften waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Nu voor maar €24,99!
Beide abonnementen stoppen automatisch, dus je zit nergens aan vast. Bekijk hier het hele aanbod en bestel snel.

 
 
Gebruik de wetenschap om je leven te verbeteren  

Gebruik de wetenschap om je leven te verbeteren

Jouw leven leuker en makkelijker maken, dat is wat wij met onze cursussen van Quest Academie willen bereiken. Iedere cursus maken we zorgvuldig op basis van wetenschappelijk onderzoek en interviews met experts. We wisselen theorie af met korte video’s, (zelf)tests en opdrachten.