Komatsu introduceert nieuwe PW160-11 bandenkraan
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Knikmops 180 Tele delft 70 miljoen jaar oud kalkgesteente
De Knikmops wielladers komen we vooral tegen in het straatwerk. Dat de machine veel meer kan dan dat, bewijst de Knikmops 180 Tele die sinds kort wordt ingezet in de Kunradersteengroeve in Voerendaal.
Komatsu introduceert nieuwe PW160-11 bandenkraan

Komatsu introduceert de nieuwe PW160-11. De bandenkraan van 16,7-18,6 ton is een veelzijdige graafmachine. Hij beschikt over een veel nieuwe functies. De machine is ontwikkeld met het oog op werken in omgevingen waar de ruimte beperkt is, zoals in de stad.

Lees verder >
(advertorial)
Nieuw op BouwMachines.nl: premium artikelen
Een selectie van onze artikelen is vanaf nu exclusief voor abonnees te lezen. Dit zijn premium artikelen. Maak nu een gratis account aan en krijg gratis toegang tot 3 premium artikelen per maand.
ECOL certificaat voor kraanmachinisten een feit

De eerste ECOL-certificaten zijn onlangs uitgereikt aan Mammoet opleidingscentrum en XY Masterclass. ECOL staat voor European Crane Operators Licence, een certificering die strenge eisen stelt aan opleiders en exameninstellingen voor kraanmachinisten.

Lees verder >
Riwal levert eerste 43 meter geheel elektrische hoogwerker

Riwal heeft ’s werelds eerste 43 meter geheel elektrische telescoophoogwerker verkocht aan Steiness Liftcenter ApS in Denemarken. 

Lees verder >
Boels Rental neemt Van Deuveren Traffic over

Boel Rental heeft Van Deuveren Traffic overgenomen. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren.

Lees verder >
Volvo Connect: 1 portal voor alle digitale services en functies

Volvo Trucks introduceert Volvo Connect: één centrale klantenportal voor alle digitale services en functies. Hiermee maakt Volvo Trucks het eenvoudiger voor klanten om volop te profiteren van digitalisering en connectiviteit.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright