FietsActief - ontdek nieuwe paden
Drinken onderweg?

Drinken onderweg?

Je leest er alles over in FietsActief 5. Bestel HIER met gratis verzending!
 

Het dragen van een goede zonnebril is van essentieel belang voor fietsers, stelt zusterblad Fiets magazine. Maar wat is een goede fietsbril? De sportieve collega's van FietsActief leggen het uit én testen 7 brillen met fotochromatische - meekleurende - lenzen.

FietsActief
Knooppuntenroute Kaatsheuvel

De Loonse en Drunense Duinen worden ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je fietst er door bos, heide en zand. Onderweg zijn er volop plekken voor een heerlijk bakske of Brabants biertje.

FietsActief
Lifehacks voor fietsen: je display & de koelkast

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele oplossingen die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Zoals deze: je display in de koelkast leggen tegen zonnevlekken.

FietsActief
Heikel punt: helmplicht voor de e-bike?

De vraag of fietsers wel of geen helm moeten dragen is bij wijze van spreken al zo oud als de fiets zelf, maar sinds een paar jaar heeft de discussie een sub-discussie: moet er een helmplicht voor e-bikers komen?

FietsActief
Is het nou een rugzak of een fietstas?

Met de veelzijdige en innovatieve Vario PS van ORTLIEB hoef je jezelf deze vraag niet meer te stellen. Sneller dan ooit transformeer je de Vario PS van een rugzak naar een fietstas. Aan de ene kant zit een QuickLock2.1 bevestigingssysteem en aan de andere kant komen ergonomisch gevormde schouderbanden tevoorschijn, handig!

FietsActief
Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee!

Dit jaar viert Be!eef haar 30-jarig jubileum. Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto “Later is nu” centraal staat. Bestel je tickets met actiecode: FA30BELEEF en profiteer van €12,50 korting.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden