Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief

Knus, gezellig en duurzaam het jaar in


We zijn er bijna! De langste maand van het jaar zit er over een paar dagen op. Het sneeuwde, het was koud en donker, maar langzaamaan worden de dagen weer langer en lichter. En nu de Nationale Voorleesdagen zijn gestart, is het geen straf om nog even knus binnen te blijven met een goed tweedehands boek op schoot. 

Dus, zet dat goede voornemen om meer te lezen vooral nog even door. Kruip onder een kleedje of trek je warmste trui uit de kast. Met Warmetruiendag op 2 februari in het vooruitzicht, kan deze natuurlijk niet ontbreken. Koppie thee erbij, heerlijk.

Kortom: knus, gezellig en toch duurzaam bezig zijn. 2024 begint Goed!
 
Vind Het Goed bij jou in de buurt

De Nationale Voorleesdagen 📚


Het grote voorleesfeest is gestart, want De Nationale Voorleesdagen (t/m 3 februari) zijn weer hier. Wist je dat samen voor-lezen niet alleen plezier oplevert, maar ook een positief effect heeft op de taalontwikkeling van een kind? Kom daarom met je kids naar Het Goed en zoek samen een volgend verhaal uit. Prinsessen, grootse avonturen of het dierenrijk; wat ga jij voorlezen?

Samen Goed doen voor de planeet 🌍 


Bespaar samen met heel Nederland energie tijdens Warmetruiendag. Trek je warmste (tweedehands) trui aan, zet een pot van je favo thee en draai de thermostaat lager, of gewoon helemaal uit. Als we dit één dag doen, besparen we samen al het jaarverbruik van drie van de vijf Waddeneilanden. Een serieuze impact dus!

Doe jij op vrijdag 2 februari ook mee met deze actie?
Opgeruimd staat netjes! 🧹

Begin het jaar Goed met een opgeruimd huis waar je graag voor thuiskomt of thuisblijft. En wat doe je vervolgens met opgeruimde spullen? Gun deze een nieuw thuis en breng ze naar de ontvangst goederen bij Het Goed! Geen vervoer tot je beschikking? Laat ze dan gratis ophalen door onze ophaalservice. Wij zorgen er dan weer voor dat jouw gegunde spullen tot leven komen in een nieuw (t)huis. 

Maak een gratis ophaalafpsraak

Jullie binnenkijkers! 🤩

Heb je ook iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je kringloopschatten met ons door @hetgoed op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

Laat je inspireren door #kringloopparels

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.