9 november 2021
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Social Service Congres
image
KNVB en Nike vieren 25-jarig jubileum
In aanloop naar Euro 2000 sierde Edgar Davids de 150 meter hoge Delftse Poort in Rotterdam. Na 21 jaar wordt de inmiddels ex-international opgevolgd door de Oranjehelden van nu: Oranjeleeuwin Lieke Martens staat naast captain van het Nederlands elftal, Virgil van Dijk.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
PostNL neemt belang in foodmarktplaats VersTrade
PostNL neemt een minderheidsbelang in VersTrade, een online foodplatform dat foodprofessionals aan grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken verbindt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe meet en rapporteer je de waarde van UX
[advertorial] Het verbeteren van de user experience (UX) op jouw website of platform leidt tot hogere conversie. Veel marketing professionals kennen het belang van UX, maar hoe meet je het effect van je optimalisatie werkzaamheden? En hoe neem je stakeholders die minder bekend zijn met UX mee in jouw plannen? Je ontdek het tijdens de gratis clinic bij Beeckestijn Business School.
image
December Kalender viert 20-jarig jubileum
De Krasloten December Kalender bestaat 20 jaar. Daarom heeft krasloten, samen met TBWA/Neboko, een nieuwe campagne ontwikkeld over echte decembertradities.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Rabobank lanceert campagne om geld op het goede pad te houden
De Rabobank is een campagne gestart om onderzoekers, analisten, procesverbeteraars en data experts in het vakgebied Know Your Customer (KYC) te vinden. Deze nieuwe medewerkers zijn nodig om zaken als witwassen, fraude en het financieren van terrorisme worden voorkomen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe creëer je ambassadeurs voor het leven?
[advertorial] De schreeuw van klanten om authentiek contact was nog nooit zo luid. Met keuzestress aan de orde van de dag is de hamvraag: hoe laat jíj mensen zien wat je waard bent? Is jouw missie onvervalst of ben je juist zoekende naar wat jouw service onderscheidend maakt? Leer er alles over tijdens het Social Service Congres op donderdag 11 november. Bestel nu je tickets en maak gebruik van onze 3=2 actie!
image
WildWestLand opent 's werelds eerste Fromancerie in Gent
Het plantaardige merk WildWestLand - een samenwerking tussen Westland Kaas en Those Vegan Cowboys - gaat nu óók de Belgische markt veroveren. Om te beginnen met een shop in Gent.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Monitor Consumentengedrag: navigeren door gas- en klimaatcrisis
De afgelopen weken kunnen we gerust turbulent noemen. Oplopende coronacijfers en nieuwe maatregelen, de COP26 in Glasgow om te proberen de opwarming van de aarde te beperken en stijgende prijzen in vrijwel alle onderdelen van de economie door een tekort aan gas plus de inflatie.
lees verder
twitter facebook linkedin
Met welke marktplaats-strategie maak jij de volgende stap en verhoog jij je omzet?
[advertorial] 13 procent van de CrossBorder Top 30 groeit vooral via internationale marktplaatsen. Hoe maak jij optimaal gebruik van platformen als Amazon en Zalando? Tijdens het CrossBorder Event op dinsdag 16 november leer je met welke (niche) marktplaats-strategie jij de volgende stap gaat maken en je omzet laat groeien.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.