Beste John,


24 maart organiseren wij in samenwerking met AOPA en NACA een Live General Aviation Webinar. Of je nou vliegt met vleugels, een rotor, doek of warme lucht, commercieel of voor de lol, iedereen is welkom en kan gratis meedoen. Lees verder voor het volledige programma en meld je direct aan. 

Verder in deze nieuwsbrief:

24 maart: Live General Aviation Webinar

Woensdagavond 24 maart organiseert de KNVvL samen met AOPA en de NACA een Live General Aviation Webinar. De webinar is interessant en gratis toegankelijk voor iedereen die actief is binnen de GA.
 Meld je aan > 

Vrouwen in luchtsport - de cijfers

Het jaar 2021 staat voor ons in het teken van vrouwen in de luchtvaart en luchtsport. In dit kader publiceren we regelmatig over vrouwen in de luchtvaart. Deze keer de droge statistieken van de KNVvL. Help jij ons mee meer vrouwen de lucht in te krijgen?
 Lees meer > 

REFIS/MASIS gestopt

De geplande invoering van het REFIS en het (MASIS) om de toenemende drukte van radioverkeer ten behoeve van Flight Information is gestopt. De dienstverlening is verbeterd, waardoor beide systemen geen toegevoegde waarde meer hebben.
 Meer informatie > 

Uitstel ALA jaarvergadering

Normaal gesproken houdt de ALA in de maand februari zijn jaarlijkse ledenvergadering. Maar helaas, nu kan dit even niet. Ondertussen wordt wel gewerkt aan het opmaken van een jaarverslag en het afronden van de financiën. 
 Lees meer > 

Kijk de webinars van het GA Symposium terug

In januari dit jaar vond het Nederlands General Aviation Symposium plaats in de vorm van drie webinars. Heb je ze gemist of wil je graag nog een keer kijken? Dat kan! 
 Bekijk de webinars > 

 

Agenda

Copyright © 2021 Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, All rights reserved.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van een afdeling van de KNVvL of omdat je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Profiel aanpassen of afmelden.

Ons adres is:
Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart
Houttuinlaan 16A
Woerden, 3447 GM
Netherlands

Add us to your address book