Beste John,


Op 18 november was de najaarsvergadering van onze Ledenraad en wij kunnen met genoegen melden dat Maarten Haverkamp tot onze nieuwe voorzitter is verkozen. De hoogtepunten van de ALV hebben we voor je op een rijtje gezet. Ook onze nieuwsbrief heeft een nieuw gezicht gekregen. Misschien wel het grootste voordeel van dit nieuwe ontwerp is dat de nieuwsbrief nu ook goed op je telefoon te lezen is.

In deze nieuwsbrief:

Maarten Haverkamp nieuwe voorzitter KNVvL

Tijdens de ALV van 18 november is Maarten Haverkamp tot nieuwe voorzitter verkozen. Maarten heeft zich tijdens zijn carrière in de Tweede Kamer onder meer bezig gehouden met diverse vervoers- en luchtvaartdossiers.
 Meer over Maarten > 

COVID: terug naar gedeeltelijke lockdown

De verzwarende maatregelen van de gedeeltelijke lockdown worden niet verlengd. Per 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van voor 4 november. 
 Lees wat dit voor onze sector betekent > 

Lidmaatschap KNVvL 2021

De voorbereidingen voor het KNVvL-lidmaatschap 2021 zijn in volle gang en je ontvangt nog voor Kerst je nieuwe ledenpas. Wil je per 2021 toch stoppen? Geef dit dan voor 1 december aan.Je regelt dit eenvoudig zelf via mijn.KNVvL.nl
 Lees meer > 

Stem op jouw favoriete foto en maak kans op een prijs!

Uit meer dan 100 inzendingen hebben we een top 5 gekozen die door is naar de stemronde. Welke foto krijgt jouw stem en wordt uiteindelijk dé luchtsportfoto van 2020? Stem en maak kans op het boek Jungle Girl van Elsedien de Groot.
 Ik wil stemmen > 

GA overleg Luchtruimherziening

20 november gaf het Ministerie van I&W een statusupdate over de Luchtruimherziening 2023. De effecten voor GA en luchtsporten lijken vooralsnog beperkt. Wel zullen er voor zweefvliegen en parachutespringen gevolgen zijn, al lijken die mee te vallen. 
 Lees meer > 

26 november: vragensessie LVNL over Lelystad Airport

Speciaal voor recreatieve vliegers organiseert LVNL op donderdag 26 november om 20.00 uur een online vragensessie. Tijdens de online vragensessie kun je drie torenverkeersleiders van Lelystad Airport alles vragen over de vliegprocedures op Lelystad.
 Meld je aan > 

Test je kennis! 

De luchtvaartquiz staat weer online, met deze keer meer vragen. Doe mee en test je kennis!
 Doe de quiz > 

Agenda

Copyright © 2020 Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, All rights reserved.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van een afdeling van de KNVvL of omdat je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Profiel aanpassen of afmelden.

Ons adres is:
Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart
Houttuinlaan 16A
Woerden, 3447 GM
Netherlands

Add us to your address book