KNZB, 26-11-19  Bekijk mail in browser    

Nieuwsbrief Algemeen 

Het belang van voedingssupplementen


Virtuoos levert voedingssupplementen aan de topsporters van de KNZB. Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met de sportdiëtisten van de zwembond. Anne-Marijke Ambergen is er daar een van. Lees hier haar mening over het belang van goede voeding en de toegevoegde waarde van voedingssupplementen.

Aan de slag met Mijnzwemcoach


Wil je jouw zwemslag verbeteren en wil je hierin begeleiding krijgen van deskundige KNZB coaches? Ga dan aan de slag met Mijnzwemcoach! Mijnzwemcoach biedt voor de volwassen zwemmer verschillende trainingsvormen aan, dus je vindt altijd een trainingsvorm die bij jouw wensen en lifestyle aansluit.

Wil je meer weten? Klik dan hier!

Kom naar de side-events van Swim Cup Amsterdam!


Heb jij altijd al eens mee willen doen met een echte zwemrace in een topaccommodatie, een kennismakingsles para-zwemmen of een bijscholing voor trainer wedstrijdzwemmen willen volgen? Geef je dan snel op voor een van de side-events tijdens de Swim Cup Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten!

 

Ledenactie: bestel nu Osonyq producten met korting!

Gebruiken de leden van jouw vereniging al dezelfde isotone sportdrank als de TeamNL-sporters? Onze official supplier Osonyq biedt nu een unieke ledenactie: bestel 12 sachets OSONYQ (6x orange en 6x lemon) voor € 10,- en ontvang een gratis bidon!

Klik hier om met korting te bestellen!

Het is ook mogelijk om als vereniging te functioneren als distributie/verzamelpunt, dan kunnen de leden het pakket ophalen bij hun eigen club.

Dienstverlening voor sportclubs binnen het Sportakkoord


Investeer in de ontwikkeling van jouw zwemvereniging met gratis opleidingen, workshops, masterclasses en verenigingstrajecten. Lees hier meer en download de brochure 'Dienstverlening voor sportclubs binnen het Sportakkoord.'

Nationaal Plan Zwemveiligheid


Het Nationaal Plan Zwemveiligheid is een initiatief van de Nationale Raad Zwemveiligheid, waarin een groot aantal partijen uit de zwembranche samenwerkt. Doel van het plan is dat iedereen waterveilig opgroeit en meedoet in 'Nederland waterland'. 25 november heeft minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) het Nationaal Plan Zwemveiligheid 2020 - 2024 naar de Tweede Kamer gestuurd. 

Lees hier meer.
facebook.com/knzb.nl/
twitter.com/knzbned
Instagram
Website
Copyright © 2019 KNZB, alle rechten voorbehouden!

contact:
communicatie@knzb.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of af te melden