03 mei 2017

Duet de Brouwer op weg naar Europa Cup synchroonzwemmen in Italië


Vanaf vrijdag 5 mei tot en met zondag 7 mei zal in het Stadio del Nuoto in Cuneo, Italië de European Synchronised Swimming Champions Cup – de Europa Cup voor senioren – worden gehouden. De Brabantse tweelingzussen Noortje en Bregje de Brouwer zullen Nederland in Cuneo als Nationaal Duet vertegenwoordigen.


Beniewd naar de voorbereiding en doelen? klik hier!

Inschrijfformulieren en bepalingen Synchro Beat en NK Combinatie 2017


De inschrijfformulieren en de bepalingen voor de Synchro Beat en de NK Combinatie 2017 staan online!
Belangrijke informatie Synchro Beat 2017
Belangrijke informatie NK Combinatie 2017


Jong Oranje 2 synchroonzwemploeg vanaf 18 mei actief in Toulouse


In het sportcomplex Swimming Pool Leo Lagrange in Toulouse, Frankrijk, zullen vanaf 18 mei tot en met 21 mei de French Synchronized Swimming Championships 2017 voor de leeftijdscategorie 12 – 15 jaar worden gezwommen. Nederland zal zich op deze kampioenschappen laten vertegenwoordigen door haar Jong Oranje 2 ploeg en door twee duetten.


Benieuwd? Lees hier meer!

Opleiding synchroonzwemmen trainer 3


Je staat aan de badrand als trainer en wilt je graag verder ontwikkelen. Een volledige vervolgopleiding na de opleiding Trainer Synchroonzwemmen 2 is tijdrovend. Daarom heeft de KNZB de opzet van de opleiding Trainer 3 gewijzigd in modules, waardoor het mogelijk is om in korte tijd en dichtbij huis interessante kennis op te doen.


Kijk hier voor meer informatie en locatie's / data's!

Save the date: nieuwe figuren synchroonzwemmen


Op het Fina congres in juli tijdens het WK worden die nieuwe technische figuren voor synchroonzwemmen bekend gemaakt. Deze figuren zijn van belang voor de nieuwe uitvoeringen! Op onderstaande data organiseren wij 2 bijscholingsdagen. De bijscholingen worden centraal in Nederland georganiseerd. Zet de datum alvast in uw agenda. Binnenkort publiceren wij aanvullende informatie op onze website.
Zaterdag 30 september 2017: bijscholing senioren elementen & junioren figuren
Zaterdag 7 oktober 2017: bijscholing Age I en Age II figuren 

Duitse en Franse Open goede leerervaring voor Noortje en Bregje


Begin maart werden in Bonn, Duitsland de Duitse Open synchroonzwemmen gehouden, voor Noortje en Bregje de eerste internationale wedstrijd op senioren niveau. Een goede eerste wedstrijd werd beloont met een mooie derde plaats in de finale vrije uitvoering! Een week later werden in Parijs, Frankrijk de Franse Open synchroonzwemmen gehouden. Een sterk deelnemersveld en daarom samen met de Duitse Open een goede leerervaring!
Meer weten?
Wedstrijdverslag Duitse Open 
Wedstrijdverslag Franse Open

 

NJK synchroonzwemmen 2017 groot succes


Zaterdag 25 maart werden in Roosendaal de Nederlandse junioren kampioenschappen 2017 gehouden. Het was een mooie dag met dank aan een goede organisatie in handen van ZPV-Hieronymus en uiteraard ook door de prestaties van de zwemmers in het water.


Meer over het NJK en de uitslagen zijn hier te vinden!

Franse Open junioren goed meetmoment nationale junioren duetten


Van donderdag 6 april tot en met zondag 9 april werden in Sète, Frankrijk de French Open Junioren synchroonzwemmen gehouden. De Nederlandse zwembond KNZB vaardigde haar twee Nationale Junioren duetten af: Kim Schallenberg en Manolya Yapar, beide uit Capelle aan den IJssel en Rebecca Duyverman uit Hoofddorp  en Vivienne van Eenennaam uit Alphen aan den Rijn.


Het volledige wedstrijdverslag is hier te lezen!

 
©KNZB

www.kznb.nl
info@knzb.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNZB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven. Klik hier om uw gegevens aan te passen.

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming. KNZB staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Tevens staat KNZB niet in voor het virusvrij zijn van een verzonden e-mail.