KNZB, 17-09-18  Bekijk mail in browser    

Nieuwsbrief Zwemmen

Om je als zwemmer, bestuurslid, scheidsrechter of actief vrijwilliger op de hoogte te houden, verzorgt de KNZB deze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Aangezien jij bij de KNZB bent aangemeld als actief lid binnen het zwemmen, ontvang je deze nieuwsbrief.
Mocht je wensen, op- of aanmerkingen hebben over het zwemmen in Nederland, of wil je er graag aan bijdragen om deze grotendeels door vrijwilligers georganiseerde sport verder te ontwikkelen, dan kan je dat laten weten via zwemmen@knzb.nl 
 

Beste zwemmers, zwemsters, ouders, officials, trainers en andere liefhebbers,

Het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang. De komende weekends zijn de laatste open water wedstrijden en halverwege deze maand zijn alweer de eerste circuitwedstrijden voor minioren en junioren. We wensen alle clubs een succesvol seizoen!
KNZB
Jeroen Dellebeke
Programmacoördinator zwemmen

 

Open Water official kleding

Nadat bij aanvang van het Open Water seizoen de kledingrichtlijnen voor officials zijn aangepast en we gedurende de zomer heel erg hebben genoten van het zonnetje, heeft de KNZB momenteel een aanbod van regenjacks voor Open Water officials. Deze zijn in de KNZB webshop te verkrijgen.
Er is een beperkte voorraad, dus bestel deze hiersnel!
 

Sportprijzen Zwemmen & Open Water zwemmen

Op 31 augustus zijn de definitieve lijsten gepubliceerd met sporters die recht hebben op een KNZB prestatiemedaille. De prestatiemedailles Zwemmen voor het seizoen 2017-2018 kunnen vanaf 1 september worden besteld. Op de pagina Sportprijzen kunt u alle informatie over de prestatie- en herinneringsmedailles terugvinden, net als de link naar het bestelformulier.

Nationale Zwemcompetitie

Op maandag 3 september heeft op het bondsbureau de loting plaatsgevonden voor de indelingen in de virtuele poules in de B- en C-klasse van de Nationale Zwemcompetitie. Je kunt de loting terugkijken op onze socialmediakanalen. De indelingen zijn gepubliceerd op de KNZB website en we wensen alle teams veel succes bij deze wedstrijden! Inmiddels zijn de telformulieren en vervangende tijden beschikbaar. Zie hier de bepalingen en het programma.

Bijscholingsaanbod

Momenteel is er een gevarieerd bijscholingsaanbod voor trainers/coaches wedstrijdzwemmen. Denk bijvoorbeeld aan het coachen met een wedstrijdplan, het toepassen van landtraining en het maken van een jaarplanning. Het actuele aanbod treft u in de bijscholingskalender.
 
Ticketing NK Estafette
De Nederlandse Estafette Kampioenschappen worden dit seizoen verdeeld over twee dagen. De senioren strijden op zondag 23 september om de eerste belangrijke prijzen van het seizoen. Een week later komen de minioren en junioren in actie. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor de NK Estafette Senioren zijn hier te bestellen. Voor het NK Estafette Minioren & Junioren heeft u twee mogelijkheden om de wedstrijden te bezoeken. Lees daarover hier meer informatie.
Samenwerking SwimGym Amsterdam
De KNZB en de SwimGym hebben een overeenkomst gesloten, zodat de leden van de SwimGym deel kunnen nemen aan wedstrijden van de KNZB. SwimGym, een initiatief van voormalig topzwemmer Johan Kenkhuis, is het eerste trainingszwembad in Nederland waar banenzwemmers en triatleten onder begeleiding van professionele coaches kunnen trainen. Met de overeenkomst biedt de KNZB de leden van de SwimGym de mogelijkheid om aan een aantal Master- en Open Water wedstrijden mee te doen.
Kijk hier voor meer informatie.
 

Gezocht: verenigingen met interesse in ETW-platen! 

Vorig jaar heeft zwemvereniging De Ham tweedehans aantikplaten gekocht voor 8 banen. Echter worden deze niet veel gebruikt en zijn ze op zoek naar een andere vereniging die de platen zou willen overnemen. 

Het gaat om 9 platen, inclusief de kar.

Voor meer informatie en een prijsindicatie kunt u contact opnemen met Justin Spaans

Prestatie-eisen WK Zwemmen

De technische staf van de KNZB heeft vandaag de prestatie-eisen voor de WK zwemmen, 12 t/m 28 juli 2019 in Gwangju, Zuid Korea, bekend gemaakt. Meer informatie kunt u hier vinden.
Copyright © 2018 KNZB, alle rechten voorbehouden!

contact:
communicatie@knzb.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of af te melden