Køb de sidste julegaver helt frem til juleaften | Skøn underholdning i juleferien

2 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev fra Egmont - har du problemer med at se nyhedsbrevet, klik her
   
 
   
 

Mangler du den sidste julegave? - du kan nå det endnu!

Mangler du den sidste julegave? Giv en du holder af et åbent biogavekort tilsat masser af popcorn og sodavand, eller vælg imellem en af vores andre biografoplevelser.

KØB GAVEKORT HER  
 
     
 
   
 

Få gavekortet leveret helt indtil juleaften

Du behøver ikke at stresse over julegaven. Vi leverer gavekort og oplevelsesgaver helt indtil ris-a-la-manden serveres på e-mail og SMS. Køb gaven i dag, så kan du også nå at få den leveret fysisk.

KØB GAVEKORT HER  
 
     
 
   
 

Se IQBAL & SUPERCHIPPEN i biografen i juleferien

Efter den succesfulde IQBAL & DEN HEMMELIGE OPSKRIFT, der blev set af over 200.000 danskere, er Iqbal, Sille og Tariq nu tilbage i biografen. Bygget på Manu Sareens populære børnebogserie om Iqbal Farooq, tager vi i IQBAL & SUPERCHIPPEN på en actionspækket mission med Iqbal, Sille og Tariq for at redde deres hjem fra de skurkagtige Æselmand og Svinet. IQBAL & SUPERCHIPPEN kan ses i biografen nu.

KØB BILLET HER  
 
     
 
   
 

Giv musicalbilletter til jul

Køb din billet til musicalen Saturday Night Fever inden jul, så får du både filmen Saturday Night Fever og en helt særlig video-julehilsen fra Silas og co. med i gaven. Over 75.000 har købt billet - så køb nu og kom ikke for sent.

LÆS MERE HER  
 
     
 

Du modtager denne mail, med forslag til gode oplevelser og produkter, fordi du har tilmeldt dig Egmont Koncernens fælles nyhedsbrev. Tilmeldingen er ofte foretaget via en konkurrence på vores websites, Facebook eller øvrige aktiviteter.
Egmont koncernen består blandt andre af Nordisk Film, Billetlugen, Gavekortet.dk, Vægtkonsulenterne og Egmont Publishing.

Har du spørgsmål eller kommentarer så skriv til os på oplev@egmont.com
Du kan når som helst afmelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke afmeldShare this newsletter on

Related newsletters

© 2019