‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
29. nov 2019
947e7e0b-0db6-4460-9-v8qrdbdbju1bbmez2lib
Moon-greenhouse-jpg--wmhpxawyi0sy8ttrai5u
Find julegaverne i Experimentariums webshop
I Experimentariums webshop finder du julegaver til store og små, til indretningsnørder, til nysgerrige sjæle, til de kreative og alle dem i mellem. Vi pakker og sender, så du kan koncentrere dig om at hygge dig med dine nærmeste i stedet.
KØB DINE JULEGAVER HER
 
Nbu48-2-5cca3fe92866-fnycynmy5kkssgui8aab
10 forbløffende fakta om juletræer
Vidste du for eksempel, at verdens ældste træ er et juletræ? Det står i Sverige, er 910 meter højt og er 9500 år gammelt. Vi har samlet 10 fascinerede fakta om forunderlige juletræer.
LÆS DE 10 FACTS
 
Julekalender-2019-yu50yv6rpyrhr5ylagu1
Glæd dig til den store julekalender-konkurrence
Hold dig klar til 1. december, hvor du kan åbne første låge i Experimentariums skrabejulekalender. Hver dag frem til jul kan du skrabe dagens kalenderlåge og quizze dig til fine gaver fra butikken.
HOLD DIG KLAR
 
Pynt-tidligt-op-til--t2jl28qsfewj7tzlecdv
Har du styr på pakkekalenderen endnu?
Hvis ikke så se lige her. På Experimentarium har vi pakket 24 sjove, finurlige og gode gaver ind fra vores butik. Der er gaver for alle, og du kan få kalendre i forskellige prisniveauer.
KØB PAKKEKALENDER NU
 
Julekalender-p2npx9no4o3y22ysfqbw
Du kan stadig nå det! Køb en julekalender fra Experimentarium
På søndag er det den 1. december, og hvis du endnu ikke har styr på en julekalender til dine børn, så kommer vi dig til undsætning. Vi har forskellige julekalendre du kan vælge imellem.
KØB ÅRETS JULEKALENDER
 
 
White-logo-soslxweczzgplfcadk9a
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram