Koningin Máxima bezoekt Tobroco Machines
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Kobelco introduceert hybride 20-tons graafmachine

Koningin Máxima bezoekt Tobroco Machines

Hoog bezoek afgelopen donderdag voor Tobroco Machines in Oisterwijk. Koningin Maximá bracht een werkbezoek aan de producent van Giant machines. Directeur Toine Brock leidde de koningin rond en vertelde honderduit over het ontstaan van het bedrijf, het productieproces en zijn plannen voor de toekomst.

BIA organiseert Komatsu Roadshow door Nederland

Komatsu-importeur BIA bv organiseert, in samenwerking met haar Utility Partners, een Roadshow door Nederland. Op diverse locaties zullen de verschillende modellen uit het utility-segment van Komatsu worden gepresenteerd. Hierbij is speciale aandacht voor de geheel vernieuwde MR-5 modellen.

Scania lanceert nieuwe bouwvoertuigen

Scania is bezig met een complete vernieuwing van het leveringsprogramma. Na de vorig jaar geïntroduceerde R- en S- modellen is nu ook de G- serie officieel gelanceerd. Daarbij gaat het om trucks voor de zware distributie, waaronder het bouwtransport.

Zelfrijdende Volvo-truck oogst suikerriet

Volvo Trucks heeft een nieuwe zelfrijdende truck ontwikkeld die de productie van Braziliaanse suikerriettelers aanzienlijk verhoogt. De truck die wordt gebruikt voor het transport van het geoogste suikerriet, wordt met grote precisie door de velden gestuurd om schade te voorkomen aan de jonge aanplant die de oogst van het volgende jaar moet worden.

Vacatures

Account Manager (Asten)
Service monteur (Den Haag)
Service monteur (Gouda)
UITVOERDER CIVIEL (Nieuwveen)

Neem een abonnement op BouwMachines en mis niets meer!

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.