browser versie

Markt vandaag

Koerswinst Philips en chippers in hogere AEX

09:19De Amsterdamse beurs is woensdag hoger geopend. De AEX index koerste kort na de beursgong 0,5 procent hoger op 760,48 punten.

Licht hogere opening AEX verwacht

08:02 De Amsterdamse beurs gaat woensdag naar verwachting zonder grote beweging van start. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong 0,4 procent in het groen.
(Advertentie)

Eenvoudig beleggen

Periodiek beleggen is een van de meest effectieve manieren van beleggen. Bij Trade Republic belegt u eenvoudig maandelijks voor een vast bedrag in ETFs, zonder transactiekosten en zonder maandelijkse service fee.


Klik hier voor meer informatie

Nieuws

Meerderheid aandeelhouders Retail Estates kiest voor dividend in contanten

09:24 Een meerderheid van de aandeelhouders van Retail Estates heeft gekozen voor een uitbetaling van het interim-dividend in contanten. Dit maakte het vastgoedbedrijf woensdagochtend bekend.

Koerswinst Philips en chippers in hogere AEX

09:19De Amsterdamse beurs is woensdag hoger geopend. De AEX index koerste kort na de beursgong 0,5 procent hoger op 760,48 punten.

Deutsche Bank haalt Air France-KLM van kooplijst

09:01 Deutsche Bank heeft het advies voor Air France-KLM verlaagd van Kopen naar Houden, terwijl het koersdoel van 2,30 naar 1,85 euro ging. Dit bleek woensdag uit een sectorrapport van analist Jaime Rowbotham.

Gommer meldt belang in Lucas Bols

08:47 H. Gommer heeft een eerste belang in Lucas Bols gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 2 juli 2023.

Air France-KLM kondigt omgekeerde aandelensplitsing aan

08:45Tien bestaande aandelen worden samengevoegd tot n nieuw aandeel.

Randstad doet overname in Spanje

08:32Randstad heeft een overeenkomst gesloten om Grupo CTC in Spanje over te nemen tegen een ondernemerswaarde van 80,5 miljoen euro. Dit meldde de Nederlandse uitzender woensdag voorbeurs.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel