Koffers al gepakt? We vertrekken dit we ekend ❤️

1 year ago
  • Html
  • Text
Er is altijd wel een goede reden om er even tussenuit te gaan.
Bekijk snel dé last minute deals van deze week en vertrek dit weekend naar één van de vele bestemmingen! Beslis snel, want deze aanbiedingen zijn maar héél even geldig! Online versie
BESTEMMINGEN    OP MINDER DAN 2 UUR     FLASHDEALS     LAST MINUTE
Bekijk snel dé last minute deals van deze week en vertrek dit weekend naar één van de vele bestemmingen! Beslis snel, want deze aanbiedingen zijn maar héél even geldig!
Ik vertrek!
 
ANDERE LEUKE IDEEËN VOOR JOU
 
Klantenservice : 020 794 37 03
ma. - vrij. van 8:00 tot 22:00 en zat. - zon. van 9:00 tot 19:00 (Lokaal tarief)
Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst te annuleren, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 75 rue de Tocqueville, 75017 Paris, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.

Share this newsletter on

© 2019