Al ligt dat wel eraan hoe je 't klaarmaakt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Premium

Hoe blijf je ondanks weersextremen prettig wonen?

Centraal-Europa wordt op dit moment getroffen door verwoestende overstromingen. In Nederland houden wij onze voeten nog droog, maar naar verwachting krijgen wij ook steeds vaker te maken met hoog water door extreem weer. Hoe passen we onze manier van bouwen en wonen daarop aan?

Zo doe je dat
 
 
 
Afbeelding
 

'They're eating the dogs': hoe voedzaam zijn honden en katten?

'They're eating the dogs, they're eating the cats', riep Donald Trump vorige week tijdens het tv-debat met Kamala Harris. Dat immigranten in Ohio echt huisdieren van de straat eten, is natuurlijk onzin. Maar het roept wel een vraag op: hoe voedzaam zijn ze eigenlijk?

Het nieuwe superfood?
 
 
 
Afbeelding
 

Uitgedokterd: jouw dosis medische wetenschap van Mare

Waarom je voor pijn verschillende soorten pijnstillers nodig hebt

Quest-lezer Lieke Bijlsma vraagt zich af waarom er niet één pijnstiller tegen alle soorten pijn is. Want pijn is pijn, zou je denken. Toch is het fijn dat er meer dan één soort bestrijding is.

Kusje erop?
 
 
 
Afbeelding
 

Hoe gezond is koffie? Dat ligt eraan hoe je 't klaarmaakt

Jarenlang zat zwarte koffie in het verdomhoekje, maar het wordt steeds duidelijker dat het drankje helemaal niet ongezond is. Sterker nog, het kan je gezondheid zelfs verbeteren. Hoe zit dat?

Het beste bakkie pleur
 
 
 
Afbeelding
 

Premium

Aan deze 8 leugens maakt iedereen zich schuldig

Vrijwel iedereen heeft eerlijkheid hoog in het vaandel. Maar ondertussen liegen we er lustig op los, volgens onderzoek wel zo’n derde van de tijd die we doorbrengen met anderen.

Hoeveel vertel jij er?