Kan du ikke læse mailen? Klik her for HTML version
Scandlines logo
m1_mag_book
Tid til at forkæle dig selv og dit klædeskab? Så tag et smut kun 1,5 time syd for Puttgarden i Bededagsferien. Her venter et paradis for modeshoppere, og i Bededagsferien er der særtilbud, så du kan spare helt op til 80% om fredagen på dine indkøb. Den imponerende shoppingby holder åbnet både fredag, lørdag og ekstraordinært også om søndagen. Så du har mulighed for at dyrke shoppegenet og spare mange penge.

 *Specialtilbuddet gælder indtil den 8/5 2018.   
Book nu  ›
m2_mag_brands
Fyld bilen uden at blive ruineret
I McArthurGlen Designer Outlet Neumünster finder du 115 butikker med kendte mærkevarer til både ham, hende og børnene – og i Bededagsferien kan du spare helt op til 80% på dine indkøb.
Se alle brands  ›
m3_mag_opdagelse
En hyggelig shopping-oplevelse
Hvis du foretrækker shopping uden stress og jag, er McArthurGlen stedet. Outlettet er indrettet som en hyggelig lille by – i dejlige omgivelser og med en afslappet atmosfære.
Gå på opdagelse  ›
Husk at læse det med småt
*SMILE 1-dags/Grænsehandelsbillet: Betal DKK 549,- og få værdikupon på DKK 400,- udleveret i Informationen hos McArthurGlen. Værdikuponen kan anvendes til køb ombord eller udbetales kontant såfremt returrejse sker samme dag som udrejse fra Rødby er foretaget.  Du har hele dagen til at shoppe. 1-dagsbilletten kan kun bookes online og forudsætter medlemskab af Scandlines’ fordelsprogram SMILE. Gældende i perioden 22.03 – 08.05.2018. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det ganske gratis, samtidig med at du booker din billet. Der er begrænset antal pladser og afgange.
Billetter  › Shoppe  › Spise  ›
Guide til Tyskland  ›
Scandlines Instagram Scandlines Facebook
Kundeservice: 8-18 hverdage 9-18 weekend | Tlf: +45 33 15 15 15

Denne e-mail er sendt af Scandlines Danmark ApS, Havneholmen 25, 8. sal, DK-1561 København V
Tilpas eller frameld dine nyhedsbreve | Kontakt Scandlines
Scandlines logo