Laat u inspireren door onze tips!
Roompot Vakanties logo

Laat u inspireren door onze tips!
Bekijk de webversie.

Doorzomeren bij Roompot
Doorzomeren bij Roompot
Niet gebonden aan de schoolvakanties? De nazomer is ideaal voor een heerlijke break. De temperaturen zijn vaak nog aangenaam en u kunt in alle rust de omgeving verkennen met de fiets, struinen door de branding of met een goed boek tot rust komen bij uw vakantiewoning … Laat u inspireren door onze tips en kom doorzomeren bij Roompot!
Vanaf  92,-
Wild spotten of een strandwandeling?
Wild spotten of een strandwandeling?
Een vakantie op de Veluwe is natuurlijk anders dan een vakantie aan de Zeeuwse kust. Waar u in Zeeland omgeven bent door water, is de Veluwe rijk aan heidevelden en bossen. Hoort u liever de zee ruisen tijdens een strandwandeling of focust u zich op het geritsel van edelherten en zwijnen als u wandelt door de bossen? Bij Roompot kan het allebei!
Vanaf  92,-
Levendig Amsterdam of rustig Friesland?
Levendig Amsterdam of rustig Friesland?
Gaat u dit jaar voor een tripje richting de hoofdstad? We hebben een aantal parken rondom Amsterdam waar u van een welverdiende vakantie geniet, vlakbij de altijd levendige stad. Of zoekt u het dit najaar wat rustiger op en komt u ontspannen aan de Friese meren? In, op of aan het water is het hier heerlijk doorzomeren.
Vanaf  153,-
Ontspannen in de wellness of actief op de fiets?
Ontspannen in de wellness of actief op de fiets?
Limburg kenmerkt zich door heuvels, schitterende uitzichten en historische steden als Valkenburg en Maastricht. Een prachtig landschap om actief te verkennen op de fiets! Of doet u het liever wat rustiger aan? Aan de oevers van de Maas biedt Thermaalbad Arcen u diverse wellnessmogelijkheden om te ontspannen.
Vanaf  114,-
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Schuverweg 2 Goes, Zeeland, 4462 HK, NL