Kom genieten van de lente!

Vorige week was het zover en mochten wij eindelijk weer de eerste gasten ontvangen op ons terras. Als hotel hebben wij de afgelopen periode gelukkig nog veel gasten mogen ontvangen en blij mogen maken met een diner op onze kamers. Maar om u daadwerkelijk weer aan tafel te mogen serveren zagen wij met ons hele team bijzonder naar uit!

Uiteraard blijven wij ook deze lenteperiode onveranderd geopend en serveren wij, naast op het terras in de middag, onze gerechten tot aan uw kamer. Bijvoorbeeld in het weekend van Hemelvaart of in combinatie met ons golfarrangement? Wij hopen u snel weer te verwelkomen bij de Echoput!
Bekijk beschikbaarheid
In het bijzonder in deze periode van het voorjaar blijft een grote wandeling een van onze favoriete dag-activiteiten. Heeft u een wandeling in het bos gepland? Houd uw hond dan zoveel mogelijk aan de lijn om pasgeboren reekalfjes te beschermen! De geur van mens of hond voelt voor de moeder van de reetjes onveilig waardoor de kalfjes kunnen worden verstoten.

Verrijk uw verblijf met een
prachtige ronde golf

 
Op een paar minuten van ons hotel vindt u een van de mooiste golfbanen van Nederland, de Veluwse Golf Club. Met ons golfarrangement kunt u een ronde combineren met een uitgebreid diner en heerlijke overnachting!


Hotel  |  Restaurant  |  Kookschool  |  Meetings & events  |  Culinaire shop
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | + 31 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2020 Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief