It's the most wonderful time of the year!
Wij zingen nog geen kerstliedjes, maar voor ons is het al wel "the most wonderful time of the year!". Wandelend door de schilderachtige taferelen van verkleurende bossen, kraken de vers gevallen bladeren onder onze voeten. Het is al echt herfst om ons heen. Met het schitterende weer van afgelopen week, zoekt heel Nederland het bos op.

Voor ons is het niet alleen de mooiste tijd van het jaar, maar ook een van de lekkerste tijden! Ondanks dat er bij ons in restaurant de Echoput het hele jaar door vers wild op de menukaart staat, is het aanbod de komende maanden nog gevarieerder en groter!

Ook andere bosvruchten zijn op hun top. Zo lijken er in het bos dit jaar meer paddenstoelen te zijn dan ooit en vinden wij ook nog eens meer verschillende soorten!
 
Genoeg redenen om te komen genieten van onze wandelingen op zoek naar wild- en paddenstoelen, na een herfstwandeling op adem te komen in onze Hotelbar, uitgebreid te tafelen met de wildgerechten van onze keuken en uzelf te laten verwennen met het echte herfstgevoel bij De Echoput!
 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken.
It's the most wonderful time Wildmenu!
Vol trots presenteren wij graag ons wildmenu voor het komende seizoen. Het menu bestaat uit:

Houtduif
Gepekeld en in hooi gerookt, gekiemde linzen, ingelegde druiven en een crème van hazelnoot en knolselderij

Aardpeer
Crème van aardpeer, krokant, gebakken en ingelegde aardpeer, peterselie en schuim van gerookte “Ouwendorperhoeve” schapenkaas

Kooi eend
In het geheel gegaard, rode en gele biet, vlierbessen, Citrus afrikaantjes en een eigen jus met port en tijm

Hertenkalf
Gebraad van bout met sukade, crème van pastinaak en gekarameliseerde appels, trompette de la mort en een eigen jus met zoethout

Herfst
Cremeux van pompoen, geitenyoghurt met mierikswortel, chocolade crumble en roomijs van tamme kastanjes
 
Graag heten wij u van harte welkom in ons restaurant. Klik op onderstaande knop om direct een tafel te reserveren!
Klik hier om een tafel te reserveren in het restaurant
Laatste kans! Om in te schrijven voor de cursus wild en wildspecialisatie
Heeft u zich altijd al eens willen verdiepen of specialiseren in wild en het bereiden ervan? Schrijf dan nog snel in voor de cursus wild en wildbereiding onder leiding van de wildste kok van Nederland: Theus de Kok!

Theus is 42 jaar in trouwe dienst geweest van de Echoput waarvan de meeste jaren als chefkok van het restaurant. Hij denkt dat hij vorig jaar met pensioen is gegaan, maar in werkelijkheid is hij alleen maar meer van zijn kennis aan het overdragen. Bijvoorbeeld in de cursus wild en wildspecialisatie!

De cursus bestaat uit 7 lesdagen op woensdag en vinden plaats in de Echoput Kook- en Wijnschool. Schrijf nog snel in om deel te nemen aan de cursus welke aankomende woensdag begint!
Een uitgekookte zaak...
Ook stellen wij u graag voor aan het nieuwste boek, de debuutroman van Karel's vader Peter Klosse: Een uitgekookte zaak.

In het boek raken een beroemde Franse topchef en knappe Amerikaanse Harvard studente betrokken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en zal wellicht uw kijk op eten veranderen!
Klik hier om direct een exemplaar te bestellen!
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list