Bekijk deze mail in uw browser

 

De woonkamer oogt opeens een stuk kaler en ongezelliger nadat je de kerstboom hebt weggehaald. Fleur de boel op met een mooie, grote kamerplant. Of twee. Vooral exotisch ogende, grote bladplanten geven meteen veel sfeer en zijn helemaal ‘in’. Denk aan een kamerpalm, gatenplant (Monstera), paradijsvogelplant (Strelitzia) of Calathea.

 

Bestel je kamerplanten nu online! Onze webshop is gevuld met meer dan 50 kamerplanten, klein en groot.. voor ieder wat wils. Zoek je een speciale plant en staat deze er niet bij?

 

Bel 0517-531375

Mail verkoop@groencentrumwitmarsum.nl

 

Groen moet het doen! Bekijk het kamerplanten aanbod in onze WEBSHOP

 

Je kunt bestellingen afhalen in de kiosk in de hoofdentree van ons Groencentrum. Verzenden kan alleen in overleg, bel hiervoor naar: 0517 531 375

 

Bij Groencentrum Witmarsum bieden we met veel plezier een persoonlijke tuinschets en beplantingsplan aan. Zo kun je namelijk écht een tuin creëren waar je zelf blij van wordt. Al helemaal in de periodes van veel tijd thuis doorbrengen is het voorjaar dan ook hét startsein om de tuin weer eens flink onder handen te nemen. 

 

Tijdens een tuinadviesgesprek met Cornelia van een uur, neemt zij alle wensen en ideeën met je door. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een moodboard maken, of Pinterest afbeeldingen verzamelen. Het tuinadviesgesprek duurt een uur, waarin je al jouw wensen en ideeën kunt bespreken. De prijs van de tuinschetsservice bedraagt € 75,00. Na het gesprek ontvang je direct een cadeaubon van € 25,00, die je kunt besteden aan mooie nieuwe tuinplanten voor in jouw nieuwe tuin!

 

Voor vogels is het nu extra moeilijk om geschikt voedsel te vinden. Insecten zijn in hun schuilplaats, bessen zijn geplukt en de regen en/of sneeuw maken het moeilijk om zaden te vinden. Terwijl ze juist nu extra energie nodig hebben om hun lichaamstemperatuur op peil te houden.

 

Er zijn verschillende manieren waarmee je vogels een handje kunt helpen. Verwen ze met vogelvoer, vetbollen of oud brood. Met wat variatie in voer trek je verschillende soorten tuinvogels aan. 

 

Wij hebben onze webshop gevuld met verschillende producten voor vogels.

klik hier voor onze webshop.

 

Onze bloemenkiosk staat weer vol met vrolijke voorjaarsbloeiers! Van narcissen, blauwe druifjes, hyacinten, maar ook tulpen in verschillende kleuren. Kom je voor je online bestelling af te halen? Neem dan meteen een mooi bosje of ander voorjaarsbloeier mee. Gezelligheid voor binnen en buiten!

 

We zijn er iedere dag van 09.00-18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Een prachtige dag voor een heerlijke wandeling. Kom in beweging en bezoek ons Groencentrum Witmarsum. De warme chocolademelk staat klaar in de kiosk. 

Ook voor Geocaching is er punt vlakbij Groencentrum Witmarsum 

Zien we je vandaag voor warme chocolademelk en een mooi bos bloemen, kamerplanten of wat anders? 

Kuierje en ontdek Witmarsum!

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy