Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Ontdek Wuustwezel op derde dorpsdag

Zondag 24 september vindt de derde dorpsdag plaats in Wuustwezel-centrum. Met 180 standhouders op een verkeersvrije Bredabaan belooft het programma alvast een mix te worden van muzikale optredens, een modeshow, straat- en kinderanimatie, panoramisch zicht op 60 meter, demonstraties door de verenigingen, grote rommelmarkt op het Hagelkruis en acties van de lokale handelaren. Kom je ook een kijkje nemen?

Lees meer

Vraag tijdig de omzetting lopende milieuvergunning naar onbepaalde duur aan

Het Omgevingsvergunningsdecreet voorziet in een overgangsregeling waarbij milieuvergunningen die vanaf 10 september 2002 werden aangevraagd en verleend voor een termijn van 20 jaar, kunnen worden omgezet in een vergunning voor onbepaalde duur. Hiervoor moet voldaan worden aan enkele voorwaarden.

Lees meer

Begeleide wandeling "Het Kastelenpad"

Wuustwezel is een dorp van kastelen. De kastelen van Wuustwezel en Loenhout stonden trouwens model voor de strip ‘De Sluier van Wuustwezel’. Tijdens een 13km lange wandeling, passeren we beide kasteeldomeinen en o.a. het Marum en het Uilenbos. De wandeling is gratis en start op zondag 17 september om 13.30 uur aan de Poort naar het Platteland.

Lees meer

Mee(r) autominderen tijdens Week van de Mobiliteit

Tijdens de Week van de Mobiliteit gaan we met z’n allen mee(r) auto minderen. En wie meer stapt, trapt, het openbaar vervoer neemt of de wagen met anderen deelt voelt zich opvallend beter. Jawel, wie tijdens de Week (16-22 september) de overstap maakt, mag rekenen op een extra portie geluk! Ontdek alle acties op weekvandemobiliteit.be!

Lees meer

Hoe omgaan met dementie?

Om de zorg voor een persoon met dementie vol te houden, helpt het om meer te weten over dementie en de impact ervan. We nodigen je dan ook van harte uit op een gratis infomoment op dinsdag 11 oktober om 19.30 uur in WZC Sint-Jozef. Je krijgt er uitleg over het omgaan met onbegrepen gedrag, de emotionele aspecten en de praktische benadering van ouderen met dementie. Graag inschrijven voor 25 september.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be