Laat je inspireren voor je volgende Amerika reis! | Webversie

Leuke tip: kom naar het Verre Reizen Event!

Zit jij alweer met je hoofd bij je volgende reis, maar weet je nog niet zo goed hoe die eruit gaat zien? Op pad met de camper of toch wat meer luxe? Wij hebben een goede tip: laat je inspireren op het Verre Reizen Event in Den Haag!

In het weekend van 22 en 23 oktober staan hier reisspecialisten, touroperators en verkeersbureaus klaar om je te helpen met al je vragen over je volgende verre reis. Doe ideeën op of boek meteen een reis die voldoet aan al je wensen.

Daarnaast vinden er allerlei presentaties en gratis workshops plaats.

Fotografie- en videoworkshops van Getaway Travel

Filmen met je smartphone

Hoe maak je nou een echt goed filmpje met je telefoon? Getaway Academy-docente Daisy Scholte leert je alle ins en outs tijdens onze gratis workshop Filmen op reis met je smartphone.

Portretfotografie

Onze fotografiedocent Jorrit Bolhuis geeft een workshop Portretfotografie om je meer te leren over het fotograferen van mensen. Iets wat vrij lastig kan zijn maar prachtige plaatjes oplevert, vooral als je op reis bent.

Geïnteresseerd in deze workshops?

Tijdens het Verre Reizen Event geven wij van Getaway Travel beide workshops meerdere malen op inloopbasis. Deelname is gratis.

Wat is jouw ervaring met reisorganisaties?

Getaway Travel is de organisatie achter diverse reiswebsites als Amerika.nl, Australie.nl en ZuidAmerika.nl. Omdat we benieuwd zijn naar jouw ervaring met reisorganisaties, kan je op het Verre Reizen Event een waardering achterlaten. Extra leuk is dat je hiermee groene schepjes verdient die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld! Lees hier meer.

Nog even op een rijtje

  • Waar: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB, Den Haag
  • Wanneer: Zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober 2016 van 10.00 - 17.00 uur
  • Hoe: Toegang tot het Verre Reizen Event met je ticket

Wil je dit soort aanbiedingen niet meer ontvangen?
Wijzig je emailinstellingen | Afmelden | of reply 'afmelden'. - Fotocredit: Kannan Muthuraman