‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
UM Uitfeest UITmail XL banner

Tips voor het UITfeest

Dé opening van het culturele seizoen!

za 7 sep 2024
Aanstaande zaterdag is het zover; UITfeest Utrecht! We vieren dan de opening van culturele seizoen in de stad. In heel Utrecht is het (gratis) feest met live muziek, theater, workshops en meer. Check de tips in deze mail en het complete programma op de website van het UITfeest. 
Ontdek het programma
 
Bieb gifje

UITfeest in de bieb

Theater en workshops in Bibliotheek Neude

In Bibliotheek Neude is er voor de jongste UITfeest bezoekers veel te doen! Kom bijvoorbeeld naar de theatervoorstelling André het astronautje, maak je eigen boekenlegger of luister naar een muzikaal verhaaltje.
 
Drijfin

DRIJF-in

Openluchtbioscoop bij Weerdsluis

DRIJF-in bij Weerdsluis voor de openluchtbioscoop! Zoek een plek langs de kade of kijk dobberend vanaf het water. In de middag zie je de familiefilm KNOR en in de avond de romantische komedie Rocco & Sjuul.
Meer info
 
Meer over de films
   

Check het UITfeest blokkenschema

 
Beton

Live bands & dj's

Studio-T XL bij Beton-T

Kom zaterdag 7 september naar Beton-T voor heel veel (gratis) live muziek! Verwacht verschillende klanken van hiphop en neo-soul tot synthpop, wave en punk. Bijvoorbeeld Eyesores: een energieke punk band.
 
Dimitri

Dimitri 40 years

DJ bij TivoliVredenburg

Dimitri Kneppers, een belangrijke grondlegger in de DJ-cultuur, neemt je tijdens deze allnighter in TivoliVredenburg mee op een éénmalige muzikale reis. Let op: speciaal voor het UITfeest koop je nu een ticket met 50% korting. OP = OP!
Meer info
 
Koop je ticket
   
KIIK

KIIK

Live muziek op de Neude

De Utrechtse zangeres KIIK komt samen met haar band naar de Neude! De set varieert van meeslepende popnummers tot sfeervolle ballads, geïnspireerd door artiesten als Billie Eilish, London Grammar en Tom Odell.
 
Werftheater

Cabaret & kleinkunst

Lachen bij Het Werftheater

Kom aanstaande zaterdag naar het unieke Werftheater voor gratis voorstellingen. De hele dag zijn er kleinkunst- en cabaretoptredens. Bijvoorbeeld Zoete Koek van Gerrie Smits. Dit wil je niet missen!
Meer info
 
Meer info
   
Win cadeau

Win een Podium Cadeaukaart!

t.w.v. € 25,-

Om de opening van het nieuwe culturele seizoen te vieren maak jij nu kans op één van de 5 Podium Cadeaukaarten t.w.v. € 25!

Wat moet je doen?
1. Volg UITagendaUtrecht op Instagram of Facebook.
2. Deel in de comments wat jij wilt zien of doen tijdens het UITfeest.
Doe nu mee!
 
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst