‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Tirsdag 18. august 2020
Info
 
 
Tilmeld dig Watch Mediers nyhedsbrev om
dansk erhvervslivs grønne omstilling

Med et ugentligt nyhedsbrev om klimapartnerskaber og dansk erhvervslivs grønne omstilling tilbyder CleantechWatch nu landets bedste overblik over dansk erhvervslivs klimaomstilling – herunder de politiske beslutninger i Danmark og EU, der udstikker kursen for omstillingen.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her – og dermed sikre dig et forspring og indsigt i den afgørende grønne omstilling, som alle danske virksomheder vil blive en del af de næste år.

Nyhedsbrevet ”CleantechWatch Klima” vil blive udsendt én gang om ugen – hver torsdag kl. 14:00 – og samler samtlige af de historier, som Watch Mediers 13 nicheredaktioner har bragt om industriens initiativer for at omstille og klimatilpasse deres virksomheder i den forløbne uge. Nyhedsbrevet vil stille skarpt på regeringens og klimapartnerskabernes arbejde med at finde en kurs mod 70 pct. reduktion af drivhusgasser, og det vil samle alle de erfaringer, dansk erhvervsliv gør sig i rejsen mod en grøn omstilling.

Ambitionen er at levere kritisk, uafhængig og fair erhvervsjournalistik om virksomhederne og erhvervslivets grønne dagsorden.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus og har på få år opbygget en af landets største erhvervsredaktioner med mere end 65 redaktionelle medarbejdere.
Tilmeld dig det nye klima-nyhedsbrev her