Samarbejde med BC Hospitality Group stopper
Fra og med årets udgang stopper vi vores salgs- og markedsføringssamarbejde med BC Hospitality Group. Siden 2010 har vi sammen drevet Danmarks største konferencecenter, Comwell Conference Center Copenhagen, ved Bella Center i København.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med BC Hospitality Group. Men som bekendt åbner vi i januar 2021 vores første og største hotel i København. Så det er kun naturligt, at vi nu sætter alle vores kræfter ind der, når vi for alvor bringer vores gode management, koncepter og høje service til hovedstaden.

Samarbejdet med BC Hospitality Group omkring Comwell Conference Center Copenhagen ophører pr. 31. december 2020. Allerede indgåede kundeaftaler forbliver uændret og vil fortsat være gældende
Se vores nye hotel
Book møder med tryghed
God afstand og høj hygiejne er det bedste våben mod COVID-19. Vi holder afstand, holder hænderne i lommen, kram og knus for os selv og spritter af.

Forsamlingsforbuddet er lige nu på 100, men på 500 hvis gæsterne sidder ned, og hos Comwell har vi inkorporeret alle myndighedernes anbefalinger i vores daglige rutiner og tilbyder fortsat Danmarks bedste annulleringsbetingelser.
Din vej til et trygt møde
Comwell Copenhagen Portside's MeetingDesignerchef
Hun er fuld af krudt og gode idéer, og sÃ¥ er hun et kendt ansigt i Comwell. Louise Dichoe Torp er ny MeetingDesignerchef pÃ¥ Comwell Copenhagen Portside.
Mød Louise
Invitation til VIP rundvisning
Om ganske få måneder åbner vi Comwell Copenhagen Portside, der bliver vores første og største hotel i Københavns nye bydel i Nordhavn.

Vi arrangerer eksklusive VIP-rundvisninger for dig, som er mødebooker, hvor du kan høre mere om hotellets mange fleksible muligheder, arkitekturen, Københavns nye bydel og vores første flaskeløse hotel. Du får også mulighed for at se vores prøveværelser.
Tag mig med på rundvisning
Tilføj venligst Comwell og e-mail-adressen nyhedsbrev@comwellnyhedsbrev.dk som 'sikker afsender' eller 'kontakt' i dit e-mail-program. Så er du sikker på at modtage nyhedsbrevet, der ellers kan blive sorteret fra som 'uønsket post' i dit e-mail-program.

Comwell a-s tager forbehold for tastefejl, pris- og programændringer samt udsolgte dage.
Denne e-mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com
Afmeldelse af nyhedsbrevet: Klik her
Persondatapolitik