Alles in het teken van 25 jaar ontstaan van de euro
knm logo
Dag van de Munt 2024
Meer informatie

Beste meneer/ mevrouw Do

Alle muntverzamelaars en -liefhebbers opgelet! Na een succesvolle eerste editie in Houten, komen we dit jaar terug met de Dag van de Munt. Op 8 juni openen we de deuren van de Dutch Vault en is jong en oud weer welkom voor een dag vol gezelligheid en leuke activiteiten. Wat kunt u verwachten? Lees snel verder!


De Dag van de Munt 2024 staat volop in het teken van de euro! Wist u dat het dit jaar 25 jaar geleden is dat de euro ontstond? Hoewel de munt in 2002 pas in het betaalverkeer kwam, werd in 1999 de munt al officieel aangenomen als betaalmiddel. Doe mee met de speciale euro quiz en maak kans op een leuke prijs, of ontdek alles over onze productie van euro’s door de jaren heen.


Natuurlijk is traditiegetrouw de Dag van de Muntset beschikbaar én kunt u deze laten signeren door Muntmeester Bert van Ravenswaaij. En wie weet heeft u een van de zeer zeldzame zilveren exemplaren! Op de tweede verdieping van ons gebouw staan weer verschillende munthandelaren met een uiteenlopend aanbod én daarnaast kunt u natuurlijk ook de KNM stand ontdekken.


De Dag van de Munt staat niet alleen garant voor unieke vondsten, maar ook voor gezelligheid en een plek om andere muntverzamelaars te ontmoeten op dé plek waar het allemaal gebeurt: het muntgebouw in Houten.


Vorige week lanceerden wij de nieuwste herdenkingsmunt voor KNRM: heeft u hem al gezien? Bekijk ook onze nieuwe 75 NAVO in coincard op de website!

Eerste herdenkingsmunt van 2024
Bekijk en bestel
75 jaar NAVO in coincard
Bekijk en bestel

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden

Trustpilot reviews