Bekijk en bestel: Dag van de Munt announcement
Beste meneer / mevrouw Do
We zijn terug met de Dag van de Munt! Graag verwelkomen wij u op 10 juni 2023 in ons mooie gebouw in Houten: van 09:00 tot 15:00 uur! Behalve een uniek kijkje in ons gebouw, kunt u zich ook opmaken voor heel veel leuke activiteiten. Ook aan de kleine muntverzamelaren is gedacht: voor kinderen is de Dag van de Munt een leuke manier om kennis te maken met de wereld van munten verzamelen.

Maak uw muntverzameling compleet
Verschillende munthandelaren zijn aanwezig en bieden hun collectie aan: dit is uw kans om uw eigen collectie compleet te maken. Ook kunt u een glimp opvangen van onze productie én uw eigen unieke bezoekerspenning slaan. Natuurlijk kunt u hier de bekende Dag van de Muntset bemachtigen, welke geheel in het teken staat van de mensen achter de Munt. Laat uw set signeren door de Muntmeester en… maak kans op een zilveren exemplaar!

Mist die ene coincard of munt nog in uw collectie? We hebben onze voorraad beschikbaar waar wellicht bijzondere parels tussen zitten… Daarnaast zijn er diverse activiteiten in verschillende delen van ons gebouw en bent u natuurlijk in de gelegenheid om een hapje of drankje te nuttigen. In de komende weken volgt meer informatie over de Dag van de Munt 2023. Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst!

Bekijk onze historische Gouden Dukaten
Onze webshop is aangevuld met een groot aantal unieke historische munten. Sinds 1 mei zijn de Gouden Dukaten 2023 maar u kunt ook online terecht voor originele gouden stukken uit de 17e en 18e eeuw. Of voor Ducatons en Leeuwendaalders, die geborgen zijn uit scheepswrakken uit de tijd van de VOC. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Historische Handelsmunten
Privacy  •  Voorwaarden