speciaal samengesteld voor newsletter@newslettercollector.com
ADVERTORIAL
De komende editie van de INTERMAT, het wereldwijde vakevenement voor equipment en technieken voor bouw en infrastructuur, vindt plaats van 23 t/m 28 april in Parijs. 1.500 internationale exposanten waaronder alle grote materieelmerken presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Naar verwachting zal de vakbeurs bezocht worden door ruim 180.000 personen, waarvan 1/3 internationaal uit 170 landen Mis het niet!
Bestel nu uw gratis toegangsbadge!
ADVERTORIAL
U kunt uw gratis toegangsbadge(s) voor de INTERMAT online aanvragen op de website van de beurs. Dit scheelt wachttijden bij de beursingang en bovendien bespaart u hiermee € 65. Vervolgens ontvangt u per e-mail uw toegangsbadge, geldig tijdens de hele beursperiode.
Verkoop van bouwmachines stijgt met 15% in 2017
VAN DE REDACTIE
De verkoop van bouwmachines is in 2017 met 15% gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Committee for European Construction Equipment (CECE). Voor 2018 verwacht CECE stabiele markten en verdere investeringen door bouwers in materieel.
Theme villages
ADVERTORIAL
Daarnaast zijn er op de INTERMAT de ‘Theme villages’, forums met de focus op een specifiek thema. Er zijn drie ‘Theme Villages’: de ‘Start up Village’ met 14 innovatieve start-ups, de ‘Building Smart Village’ (BIM en digitale oplossingen), en de ‘Demolition & Recycling Village’.
Rental Day: speciaal voor verhuurbedrijven
ADVERTORIAL
Op donderdag 26 april wordt de ‘Rental Day’ gehouden, speciaal gericht op verhuurbedrijven. In de ochtend zijn er specifieke lezingen rondom het thema ‘De verhuursector over 10 jaar’ en ‘s middags wordt een matchmakingprogramma georganiseerd.
Rubberen tracks vervangen: zo werkt het
VAN DE REDACTIE
Wanneer het profiel van uw rubberen track is verdwenen, de track is opgerekt en er regelmatig af ligt of zelfs is gescheurd, wordt het hoog tijd voor een nieuw setje tracks en controle van de andere rijwerkdelen. Monteur Mart Maessen van rijwerkspecialist Verhoeven Grondverzetmachines laat stap voor stap zien hoe dat moet.
Haal meer uit uw beursbezoek met de Business Meetings
ADVERTORIAL
Teneinde de uitwisselingen tussen bezoekers en exposanten te bevorderen, worden ‘Business meetings’ georganiseerd, een internationaal matchmakingprogramma waar alle voorgeregistreerde bezoekers gebruik van kunnen maken, op de stands of in de speciale ruimte in hal 4.
Meer weten?
ADVERTORIAL
Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de INTERMAT vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl).
Neem een abonnement op BouwMachines | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Adverteren in deze nieuwsbrief | Bezoek onze site
Vakmedianet
Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy / Cookie Statement