Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Op zoek naar werk? Kom naar de regiojobbeurs

Op dinsdag 24 april 2018 organiseren de gemeentebesturen van Wuustwezel, Essen en Kalmthout samen met de VDAB een regionale jobbeurs in de Sporthal van Wuustwezel, Slijkstraat 5, en dit vanaf 11u00 tot 16u00. Meer dan 60 bedrijven uit verschillende sectoren stellen die dag hun vacatures voor. Daarnaast zijn er nog informatiestanden waar je terecht kan voor o.a. sollicitatieadvies, vragen over sociale zekerheid, grensarbeid, arbeidsvoorwaarden, enz.

Lees meer

Schrijf je in voor de ondernemersavond

De adviesraad lokale economie organiseert op donderdag 26 april 2018 een netwerkavond voor elke ondernemer met een vestigingsplaats in de gemeente Wuustwezel en dit in samen­werking met het gemeente­bestuur, Voka, Unizo, Agentschap Innoveren & Ondernemen en project2990. Schrijf je hier in.

Lees meer

Inzameling oude pesticiden

Pesticiden zijn schadelijk voor mens en milieu. Breng ze daarom op zaterdag 21 april 2018 binnen bij ons in een van de deelnemende recyclageparken. In ruil ontvang je een handige voegenborstel (zolang de voorraad strekt). Check hier of je recyclagepark deelneemt. Je bent de hele dag welkom tijdens de openingsuren.

Lees meer

Buitenspeeldag 2018

Op woensdag 18 april is het weer Buitenspeeldag! Ketnet gaat op zwart en computerspelletjes zijn verboden, want Wuustwezel maakt zich op voor een lange namiddag buitenspeelpret! De jeugdraad gaat ook dit jaar weer op tournee én brengt een lekkere verrassing mee. Je vindt hen op de speelterreintjes in Wuustwezel.

Lees meer

Wuustwezel buiten gewoon schoon!

Van 18 tot en met 20 april ruimen de leerlingen van de Wuustwezelse basisscholen het zwerfvuil op dat in de omgeving van hun school ligt. Zij doen dat dit jaar al weer voor een vijfde keer op rij. Wil jij je ook vrijwillig inzetten om zwerfvuil op te ruimen in je eigen omgeving? Dan kan je je bij de duurzaamheidsambtenaar als vrijwilliger opgeven. Je krijgt dan van ons een aantal materialen waarmee je snel en veilig aan de slag kunt.

Lees meer

Plantendag Natuurpunt

Is jouw tuin aan een opknapbeurt toe? Ben je je saaie gazon beu en heb je zin om een kleurrijke border aan te leggen, of moet je misschien een nieuwe tuin aanplanten? Kom dan op zondag 15 april naar de Plantendag van Natuurpunt van 9 tot 12u aan het Kerkplein in Gooreind.

Lees meer

Gemeenteraadscommissie

De raadscommissie vergadert woensdag 18 april om 19.30 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22. De jaarrekening van 2017 en het ontwerp van visie op de ruimtelijke ontwikkeling van de kern van Wuustwezel worden besproken. Iedereen van harte welkom.

Lees meer

Open MiNa-raad

De gemeentelijke adviesraad voor Milieu- en Natuur (MiNa-raad) vergadert een aantal keer per jaar over verschillende thema’s rond milieu, natuur, energie, … Op donderdag 19 april  komen ze om 20u samen in GC Blommaert. Deze avond zal er gesproken worden over o.a. asbest, ondergrondse containers en herbruikbare luiers. Je bent van harte welkom om de open MiNa-raad bij te wonen.

Lees meer

Strategie naar geluk

De raad voor gezondheid en welzijn van Wuustwezel heeft al heel wat georganiseerd in het kader van de goedinjevel-carrousel. Op donderdag 19 april komt Gerbert Bakx, de oprichter van de "Academie voor levenskunst" naar Wuustwezel! Bestaat er zoiets als een strategie van geluk? Het belooft een boeiende discussie te worden. 

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be