Kom naar Fête de la Nature & Outdoorspullen getest

7 months ago


Text only:

Midden in de natuur met Roots - 17 mei
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserKorting op abonnementen
Fête de la Nature3 DAGEN DE NATUUR VIEREN


Fête de la Nature is het grootste natuurfestival van Nederland. Het wordt gehouden op 25, 26 en 27 mei. Tijdens dit weekeinde kan iedereen samen de natuur beleven, van wilde natuurgebieden tot stadsparken. Dit jaar is de ‘hoofdstad’ van Fête de la Nature nationaal park De Alde Feanen in Friesland.
Foto: Marcel van KammenLees verder
OutdoorGETEST: SPULLEN VOOR BUITEN


Roots test maandelijks outdoorspullen voor buiten. Met deze ijzersterke ‘wijnfles’ en mini-zaklamp met mestkeverkracht ben je klaar voor een trektocht of de natuurcamping.
Foto: iStockBekijk de test
ActiefLIBELLEN TELLEN


De libellentelling die jaarlijks wordt gehouden geeft een goed inzicht in de stand van de libellen in Nederland. Om een nog nauwkeuriger beeld te krijgen van de libellen in Nederland, zijn echter meer tellers nodig...
Foto: Jeroen van der KleijMeer informatie
VogelenULTIEME FLUITER


De fluiter keert vanaf begin mei terug uit Afrika, een stuk later dan de tjiftjaf en de fitis. Zijn zang is daarom vooral nu te horen in de Nederlandse bossen. Het geluid klinkt als een snel draaiende ouderwetse naaimachine. Ga het horen.
Foto: iStockAlles over de fluiter


InspiratieROOTS-BOEK OVER NATUURFOTOGRAFIE


In de natuur wemelt het van de onderwerpen om de prachtigste foto’s van te maken. Maar waar begin je? Wat zijn goede onderwerpen om te fotograferen en hoe doe je dat?


Het nieuwe Roots-boek Zo fotografeer je de natuur helpt je aan de hand van ruim 200 handige tips op weg. Prijs: € 19,95. Je betaalt geen verzendkosten.Blader door het inkijkexemplaar


EropuitDAG VAN HET KASTEEL


De Dag van het Kasteel is een jaarlijks fenomeen waarbij diverse kastelen worden opengesteld. De dag wordt gehouden op tweede pinksterdag, maandag 21 mei. Een aantal buitenplaatsen en kastelen die normaal gesloten zijn, zijn op deze dag ook geopend.
Foto: Niels KooymanLees verder

Volg Roots ook op


Copyright © 2018
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
                     
                     
               

Grasduinen.nl

Categories: Magazine Environment | Nature
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018