Een mislukte operatie in 'A Body To Die For?'
Kom naar 'FunX: Debt Talk' en strijd mee tegen het schuldenprobleem
Het schuldensysteem is fucked up en daarom heeft FunX zich een jaar lang ingezet voor jongeren met schulden. Dit wordt op 6 februari afgesloten met een Debt Talk in Den Haag. Verschillende betrokkenen - van jongeren met schulden tot deurwaarders - delen hun verhalen on stage. Ook special guests Qucee en Bart van Houten (Van Klasse).
Een mislukte operatie in 'A Body To Die For' Afl. 3
In de derde aflevering van de FunX-serie A Body To Die For? heeft Melissa haar Brazilian Butt Lift achter de rug. Ze gaat voor herstel naar een recovery huis. Ondertussen vertelt Dina over haar eerste BBL-operatie, die niet verlopen is zoals ze zou willen.
Jamal Ben Saddik over zijn nieuwe Glory-contact 
Jamal Ben Saddik heeft onlangs een meerjarig contract getekend bij kickboksbond Glory. Reporter Ouassima sprak hem over zijn nieuwe contract, de verwachtingen van dit jaar en of hij nog gaat vechten tegen Rico Verhoeven: “Het staat nu 1-1 tussen ons, dus die partij tegen Rico gaat er honderd procent komen.”
Fresh Friday: 5 tracks om je weekend mee te beginnen
Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe releases voor je klaarstaan. Van R&B tot hiphop, zoals elke week vind je in de FunX Fresh-playlist de lekkerste nieuwe tracks op een rijtje. Check hier alvast vijf tunes die je zeker niet mag missen.
Waarom je niet aan álle verwachtingen kunt voldoen
Besef, het leven is geen wedstrijd waarin je zo snel mogelijk je leven op een rijtje moet krijgen. Afstuderen, een relatie, een eigen huis, een rijbewijs, kinderen; veel jongeren hopen dat ze voor een bepaalde leeftijd helemaal gesetteld zijn. Maar wat als die deadline eraan komt en de zaken er nog niet zo voor staan als je voor ogen hebt?
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat