Geachte heer/mevrouw,

Graag nodig ik u uit voor ons inmiddels alweer vierde ‘Procurement Network Dinner’ op 25 september a.s. in Kasteel Montfoort. Dè jaarlijkse exclusieve ontmoetingsplek voor inkoopmanagers die inspiratie op doen over de digitale inkooptoekomst. Dit jaar staat ons diner in het teken van Industrie 4.0; hoe je met geavanceerde technologie en slim risicomanagement beter, sneller en goedkoper kan inkopen.

Zo neemt bestuursvoorzitter Heiko Schwarz van RiskMethods u mee in de wereld van eenvoudig en slim risicobeheer. Oprichter en CEO Eberhard Aust van SynerTrade geeft u een inkijk in de nieuwe generatie inkoopdigitalisering. En uiteraard is er volop gelegenheid om met uw collega vakgenoten ervaringen uit te wisselen.

Dat alles onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Zorg dat u snel uw stoel veilig stelt via uw gratis registratie voor het Procurement Network Dinner.

U bent van harte welkom op dinsdag 25 september a.s. vanaf 16.00 uur in Montfoort. Ons programma start om 16.45 uur en zal omstreeks 21.30 uur eindigen.

Ik kijk uit naar uw komst. Tot ziens!

Hartelijke groet,
Marcel Doppenberg
Country Manager
SynerTrade Benelux


Deze eenmalige mail ontvangt als nieuwsbriefabonnee van InkopersCafe.nl </