Libema Open - Facebook   libema Open - Twitter   libema Open - Instagram
Libema Open
 
 

Kom net als Andy Murray, Robin Haase en Kiki Bertens ook naar Rosmalen

Het internationale tennistoernooi in Rosmalen kan dit jaar rekenen op de deelname van een absolute wereldtopper. Niemand minder dan tweevoudig Wimbledonkampioen Andy Murray zal te bewonderen zijn op de grasbanen in Rosmalen. De voormalige nummer één van de wereld maakt bij het Libéma Open zijn comeback op de tour na een langdurige heupblessure.

Murray kwam nooit eerder in actie bij het toernooi in Rosmalen. Robin Haase en Kiki Bertens zijn ondertussen vaste gasten op het Autotron. De beste spelers van Nederland, die in 2015 beiden de halve finales bereikten, zijn ook dit jaar weer van de partij.

Nieuwe naamgever

Het gecombineerde ATP/WTA-toernooi draagt met ingang van dit jaar de naam Libéma Open. Hiermee komt een einde aan de naamgeving van het evenement door Ricoh Nederland in de afgelopen twee jaar. Libéma, tevens eigenaar van het Autotron, was in 1989 één van de initiatiefnemers van het grastoernooi. Inmiddels is Libéma uitgegroeid tot één van de grootste vrijetijdsconcerns van Nederland met meer dan twintig locaties en ruim vier miljoen bezoekers per jaar.

Het mooiste grastennistoernooi van Nederland en België

Libéma Open biedt u alles wat u nodig heeft om samen met uw relaties een fantastische dag te beleven. Bovendien, waar heeft u de kans zo veel nieuwe collega ondernemers te ontmoeten?

Al voor € 125,- per persoon geniet u van een heerlijke dag Libéma Open; grastennis van wereldklasse, een inspirerende netwerk omgeving en een volledige verzorgd culinair arrangement.


 
 
Libema Open
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP