Kom nog volop genieten van
het Veluwse wildseizoen

Het prachtigste wild is nu volop verkrijgbaar en wordt weer met liefde bereid in onze Echoput keuken. Wij willen u graag alle kans geven om ervan te genieten, ook met de nieuwe coronamaatregelen. Daarom hebben we de aanvangstijd van het diner in ons restaurant vervroegd!

U kunt nu om 17.00 uur aan tafel voor een heerlijk (wild)menu met bijpassende wijnen, zodat u rustig kunt genieten tot 20.00 uur. Eventueel voorafgegaan door een heerlijke boswandeling en een aperitief in onze hotelbar. En gevolgd door een rustgevende overnachting in een van onze royale hotelkamers.

Aangezien wij van iedere gast een coronatoegangsbewijs scannen, zijn mondkapjes en 1,5 meter niet verplicht. Reserveren en een zitplaats wel.
 
Bekijk arrangementen

Kijkt u ook zo uit naar Kerst?

 
Wij kijken vol goede moed vooruit naar de aankomende feestdagen en hopen u weer als vanouds te ontvangen voor een feestelijk Kerstfeest.

Op 24, 25 en 26 december serveren wij een gastronomisch 6-gangen Kerstmenu in ons restaurant, compleet met een feestelijk glas Champagne als aperitief, overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Voor onze gasten zonder overnachting is ons restaurant op 25 en 26 december geopend voor een 4-gangen Kerst lunch. Om te reserveren voor de lunch kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2021 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief