Sunrise
Königsmosel
Fremstillet på 100% riesling druer fra Moselomrdet i Tyskland. Vinen lagres på ståltanke i ca. 6 måneder inden den tappes. Farven er strågylden. Duften og smagen er sprød og aromatisk med toner af æbler og ferskner. Det er en vin der bør nydes afkølet til asiatiske retter, fiskeretter eller som aperitif.
Kom og smag
Fredag 10. maj
Kl. 14-18
The Guv'nor
En saftfuld tempranillo fra Spanien. En vin med masser af skøn frugtsmag, røget vanilje og behagelig eftersmag. Silkebløde tanniner. Nyd vinen som den er, eller server den til retter med lam, retter fra grill eller blåskimmelost.
Kom og smag
Fredag 10. maj
Kl. 14-18
Torres Celeste Crianza
Vinen er produceret på 100% tempranillo druer og har lagret 12 måneder på fad. Krydret duft af brombær, lidt lakrids og sort peber. Smagen er intens, fyldig med masser af moden frugt og en flot afrundet eftersmag. Vinen kan nydes nu, men den vil udvikle sig i op til 7 r fra høståret ved optimal opbevaring. Velegnet til krydrede retter, vildt og en god bøf.
Kom og smag
Fredag 10. maj
Kl. 14-18
 
Her kan du score vinkassen
Mere at komme efter

Ls avisen her
Tilbuddene i mailen glder fra fredag d. 10. maj til og med torsdag d. 16. maj 2019 i Coop Kvickly.
 
Slagter
Frugt & grnt
 
Vin
Bageri
 
 
Flg os og f gode tilbud
og god madinspiration!
Website Facebook Instagram YouTube
 
 
Kontakt os   |   Afmeld   |   Registreringsvilkr
Vi tager forbehold for skrivefejl, prisndringer, afgiftsndringer og udsolgte varer. Kvickly bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra kbstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal vre i ubrudt original emballage. Glder ikke fdevarer. Er du utilfreds med en vare, du har kbt i Coop, s henvend dig i butikken hvor du har kbt varen eller til Forbrugerservice tlf. 4386 4386.

Kan sagen ikke lses, kan du finde dine klagemuligheder her www.coop.dk/klage eller du kan bruge EU-kommissionens on-line klageportal. http://ec.europa.eu/odr.