Morgenmiddag vanaf 14:00 gaat FVD picknicken in de omgeving van Arnhem en Nijmegen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

Morgenmiddag vanaf 14:00 is Forum voor Democratie in Slijk-Ewijk, in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Omdat de barbecue die daar aanvankelijk gepland stond geen doorgang kan vinden (i.v.m. regelgeving op het terrein), gaan we er met zijn allen picknicken. Het wordt een ideale gelegenheid om mede-FVD'ers (nóg) beter te leren kennen. Inmiddels hebben al ruim 200(!) mensen zich aangemeld.

 

Neem dus uw kleedje mee, of eventueel een klapstoel. Voorzie uzelf en anderen van lekkere broodjes, of waar u dan ook maar trek in heeft - uw favoriete kaas, bramen uit de tuin, de wijn die u laatst kreeg aangeraden. Trakteer desgewenst op uw zelfgemaakte specialiteit. Zo maken we er samen, als FVD'ers onder elkaar, een geweldige middag van. 

 

Ook uw vrienden, familie en collega's zijn uiteraard van harte welkom. We gaan picknicken op het strand van een grote plas, dus er is plaats voor iedereen!

 

Meld uzelf en uw introducés van tevoren aan via deze link.

 

Wilt u Forum voor Democratie vertegenwoordigen in de gemeenteraad, of op een andere manier actief worden voor onze partij?

 

Dan is de picknick dé gelegenheid om bij aanwezig te zijn. U kunt zich morgen, in een ongedwongen sfeer, persoonlijk aanmelden bij een van onze medewerkers, te herkennen aan het FVD-jasje. Direct online aanmelden kan natuurlijk ook, via deze link.

 

Tot morgen!

Meer informatie

UITVERKOCHT

Gideon van Meijeren over de staat van de democratie

Democratie. Elke politicus zegt ervoor op te komen, het nooit uit het oog te verliezen. Toch zijn we momenteel getuige van het grootste democratische verval sinds de Tweede Wereldoorlog. Wat is democratie en op welke fundamentele principes berust het? Welke van deze principes gelden thans nog in Nederland? Kortom: wat is er nog over van onze begeerde democratie?

 

Op zondagavond 8 augustus vertelt Gideon van Meijeren over zijn bevindingen in Hotel Hoogeveen. Tickets zijn helaas UITVERKOCHT. 

Meer informatie

INTERVIEW

Pepijn van Houwelingen bij Omroep ON!

In gesprek met Peter Vlemmix van Omroep Ongehoord Nederland vertelt Pepijn van Houwelingen over zijn aanhoudende inspanningen om antidemocratisch eurofederalisme tegen te gaan, zijn eenzame zoektocht naar de verdwenen miljoenen op de VWS-begroting, "Microfobie", maar vooral ook over de opmerkelijke wijze waarop de mainstream nu zijn handen aftrekt van de meest fundamentele burgerrechten, of deze zelfs actief ondermijnt. 

 

"Wij zijn niet radicaal. Wij zijn altijd blijven staan waar we stonden. Dat wat zichzelf als het midden ziet, dát is radicaal geworden."

Bekijk hier het gesprek
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden