‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Tirsdag 16. marts 2021
Info
 
 
CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor

FinansWatch, Camphausen|Co og Relevent følger op på sidste års succes og sætter igen fokus på CLOUD COMPUTING i den finansielle sektor med endnu en konference den 9. juni 2021.

Den årlige konference om CLOUD COMPUTING har fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor står overfor. Juridiske, regulerings- og outsourcingsmæssige forhold samt sektorens konkrete erfaringer er i centrum, når hele sektoren mødes for at udveksle viden og erfaring om brugen af Cloud. I år med særligt fokus på Finanstilsynets nye outsourcingbekendtgørelse, som trådte i kraft 1. juli 2020. Bekendtgørelsen skal bringe dansk regulering på omgangshøjde med EBA's guidelines og øvrige EU landes regulering på området.

Det omfattende talerpanel, som repræsenterer hele sektoren, prioriteres højt og tæller indtil videre:
  • Kamilla Karen Hjølund, Kontorchef, Finanstilsynet
  • Anne Choné, Senior Risk Analysis Officer – Innovation and Products, European Securities and Markets Authority (ESMA)
  • Kristian Hjort-Madsen, koncerndirektør for Forretningsudvikling og Digitalisering, Alm. Brand
  • Karsten Bo Weirup Malten, Development Director for Core Banking og AML, BEC
  • Martin Stampe, Chief Data & Analytics Technology Officer, Danske Bank
  • Mette Stürup, kontorchef, Finans Danmark
  • Sigrid Floor Toft, chefkonsulent, Digitalisering & Udvikling, Forsikring & Pension
EARLY BIRD & EKSTRAORDINÆR FORTRYDELSESRET
Early bird-pris ved tilmelding senest 16. maj 2021 – er I er flere fra samme sted, benyt med fordel i stedet 3-for-2 prisen – tilmelding
her.

På grund af den usikkerhed, der følger af COVID-19, er det ekstraordinært muligt at afmelde sig uden afmeldingsgebyr indtil 14 dage før konferencen.