View this email in your browser

Ree Park er enestående, naturskøn, stor og kuperet. Parken bliver endnu smukkere, når bladene skifter farve og træerne står i
gyldne efterårsfarver. I efterårsferien kan du træde ind i et anderledes Halloween univers, hvor der er fokus på naturens vidunderlige verden. 
 
Naturbevarelse er en del af Ree Parks DNA, og i efterårsferien kan du opleve, hvordan du kan hjælpe dyr og insekter i din egen baghave eller i parker tæt på, hvor du bor.
Naturens væsner hjælper med til at fortælle om de eksotiske dyr, der bor i parken, og du kan selv være med i de forskellige værksteder. 

 


Halloween i Ree Park Safari

I efterårsferien kan du opleve naturens Halloween, og på
en anderledes måde blive klogere på naturen og arbejdet
med naturbevarelse. 
 
Gå på opdagelse og oplev underjordiske og mystiske væsner komme til overfladen i en magisk verden. De eksotiske dyr har fået selskab af nogle af naturens mytiske skabninger og andre drillende, skræmmende væsener. De er ikke farlige, men finurlige og fantastiske formidlere.  

Mød også Ludwig Løvehjerte trylle historier frem fra de mange rejser rundt i verden, eller vær med til at undersøge, hvordan dyr ser ud indvendig, inden de genopstår fra de døde, når de udstoppes. 

Der er åbent alle dage fra kl. 10-17 og både indendørs og udendørs aktiviteter.

 
Se hele programmet


Kom med på natpatrulje

Vær med til at lægge dyrene i seng, og sov til lyden af ulvehyl og løvebrøl. Den populære Junior Ranger Natpatrulje er tilbage og har fået en opgradering.

To gange i efterårsferien er det nu muligt for børn at tage resten af familien med og sammen gå på opdagelse i Junior Ranger universet. 

Natpatrulje er en enestående mulighed for at få oplevelser børn og voksne sammen, uanset om du er forældre, der skal alene afsted med børnene, eller du skal afsted med hele familien. 

Natpatrulje er inkl. overnatning i en Camel Camp hytte, 2 dages entré til parken, aftensmad, snobrød, varm kakao/kaffe/te, skumfiduser, fodring af dyr, guidet rundtur og morgenmad.  

Prisen er kr. 900,- for 1. person og kr. 750,- for efterfølgende person, max 4 personer i en hytte.

 
Læs mere


25% rabat på overnatning


I perioden den 16. - 23. oktober er der 25% rabat på 1 overnatning
i en Camel Camp hytte.


I kan også holde miniferie i Ree Park Safari og tage 2 nætter i en Camel Camp hytte. Sover I 2 nætter, er der 50% på overnatning 2. dag. 

- 1 nat for 4 personer kr. 2.400,- 
- 2 nætter for 4 personer kr. 4.000,-

En overnatning er inkl. entré i Ree Park alle dage, en guidet rundtur i parken samt en dyrefodring.

 
Læs mere
Oplevelser i Ree Park
Se events og aktuelle begivenheder
Planlæg dit besøg
Overnat i Ree Park

www.reepark.dk

         
Copyright © 2022 Ree Park Safari, All rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, enten via vores hjemmeside eller ved et besøg i vores park

Our mailing address is:
Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
Ebeltoft 8400
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp