Kom til symfonisk sæsonåbning for 200 kr.


Oplev Wagner, Prokofjev & Bartók til en særlig introduktionspris - og skynd dig at snuppe de sidste billetter til Symfoni for havet.


Der er ikke længe til, at sæson 23/24 starter for alvor, og som vi skrev i nyhedsbrevet lige før sommerferien, vil vi fremover give regelmæssige tilbud, rabatter eller andre fordele til alle jer, som abonnerer på nyt fra orkestret.


Vores opstartstilbud er et helt særligt af slagsen - og af samme grund er det også stærkt tidsbegrænset: Ved at benytte linket i beskrivelsen af Mønsterbryderne nedenfor kan du nemlig opleve sæson symfoniske åbningskoncert til kun 200 kr., inkl. gebyr. Tilbuddet gælder til og med søndag d. 20/8 og kun til udvalgte pladser på 1. balkon.


En anden slags tidsbegrænsning gør dig gældende for festugekoncerten Symfoni for havet, hvor vi er tæt på at melde udsolgt. Der er kun ca. 40 billetter tilbage til hver koncert, så det er sidste udkald, hvis du vil have mulighed for at opleve vores rørende, musikalske kærlighedserklæring til Aarhusbugten.

Wagner, Prokofjev & Bartók

Mønsterbryderne


Fællesskab. Det er grundstenen i denne sæson. Og med fællesskabet følger også alle dets kvaler – herunder opgøret med arv og traditioner.


Til sæsonens åbningskoncert placerer de tre værker sig midt i kampen mellem tradition og fornyelse: Det er musik skabt lige dér, hvor verden forandrer sig.


Dirigent

Andris Poga


Solist

Alexander Sitkovetsky

violin


Værker

R. Wagner

Ouverture til Mestersangerne


S. Prokofjev

Violinkoncert nr. 1


B. Bartók

Koncert for orkester


7. september kl. 19.30

Symfonisk Sal, Musikhuset

100-395 kr.


Særlig rabatpris: 200 kr. t.o.m. 20/8, hvis du benytter knappen nedenfor. Tilbuddet gælder kun udvalgte pladser på 1. balkon. Ønsker du at købe en normalbillet til et andet sæde i salen, benyt da knappen “Læs mere om koncerten” og køb billet fra hjemmesiden.

Køb særlig rabatbillet til åbningskoncerten
Læs mere om koncerten

VelLyd

Symfoni for havet


Dyk med orkestret ned under havoverfladen i Aarhusbugten og lad dig omslutte af musik, film og billeder, der haler kærligheden til havet op af dybet – og ind i koncertsalen.


Dirigent

Nathanaël Iselin


Medskabere

Simon Østergaard, Søren Wiesauer, Jesper Nordin m.fl.

foto- og videomateriale


Christoffer Brekne

videoredigering


OMNIVOX

projektion


Værker

C. Debussy

La mer


A. Bax

Tintagel


G. Tailleferre

Harpesonate, 1. sats


31. august og 1. september kl. 19.30

Symfonisk Sal, Musikhuset

100 kr.

Køb billet til VelLydskoncerten