Vanaf 14:00 is FVD op het Evenemententerrein Purmerend
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

EVENT

Kom vanmiddag naar Purmerend!

Vanmiddag vanaf 14:00 zijn partijleider Thierry Baudet en vele andere FVD-volksvertegenwoordigers op het Evenemententerrein Purmerend. Kom ook! En neem uw vrienden en familie mee! Laten we met elkaar in gesprek gaan en plannen maken voor de toekomst.

Meer informatie

CORONA

Al is de leugen nog zo snel...

Steeds meer mensen zien in dat het een grote leugen is dat de draconische coronamaatregelen als doel hebben om de volksgezondheid te beschermen. Er is iets anders aan de hand: Gideon van Meijeren ontmaskerde tijdens het coronadebat de innige relatie tussen Mark Rutte en de omstreden globalist Klaus Schwab.

Zie hoe Rutte wankelt

INTERVIEW

Thierry te gast in de PodBast

In een openhartig en leuk gesprek met Bastiaan Meijer kreeg Thierry de kans om te vertellen over het begin van Forum, zijn verhouding met de media en het belang van zelfvertrouwen.

Bekijk hier het gesprek!

FACTCHECK

Is corona gevaarlijk voor jongeren?

Er gaan heel veel spookverhalen rond over het gevaar van corona. Zo zijn er nog altijd mensen die geloven dat het 'ook gevaarlijk kán zijn voor jongeren'. Hetzelfde werd betoogd bij Veronica Inside door Thomas van Groningen. Maar klopt dit eigenlijk wel? Wat zijn de echte cijfers? Freek Jansen zet alles op een rij.

De feiten.
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden