Weg met die winterdip!

Geachte heer of mevrouw Do,


Buiten is het koud en donker, binnen in de Holtweijde brandt de open haard! Wij brengen de warmte tijdens deze donkere dagen met gastvrije service, fijne hotelsuites en natuurlijk een culinair diner. Weg met de winterdip, wij laten u heerlijk genieten van Twente!

 

Wilt u er binnenkort even lekker tussenuit? We bieden u graag de derde nacht gratis aan bij aankomst op zondag, maandag of dinsdag. Liever genieten van een compleet arrangement? Verblijf dan op basis van het jubileumarrangement! We vertellen u er graag meer over, leest u snel verder...

 

Herfst op het landgoed

 

Wat ons betreft het mooiste kleurenpalet dat de natuur ons geeft. De oranje, rode en geel gekleurde bomen maken van het landgoed een nóg fotogeniekere plek. Komt u het met eigen ogen bewonderen? Tip: boek een Deluxe Landhuis Suite en bekijk de herfstkleuren vanuit uw suite!

De derde nacht krijgt u cadeau!

 

Het prachtige landgoed en alle faciliteiten ontdekken doet u niet in slechts twee dagen. Naast het 20-meter lange binnenzwembad kunt u ook genieten van de pitch- en putting greens, tennisbaan, driving range, sauna's, het Health & Wellness Center en nog veel meer faciliteiten. De natuurrijke omgeving nodigt uit om te wandelen!

 

Wij breiden uw verblijf gratis uit met één nacht! Boek in de maanden november en december een verblijf van 2 nachten met aankomst op zondag, maandag of dinsdag en krijg de derde overnachting inclusief ontbijt gratis.

 

Boek uw verblijf via onderstaande knop of gebruik de code DERDENACHT in de boekingsmodule. De korting zit al verwerkt in het tarief, u kunt dus een boeking maken voor 3 nachten en betaalt slechts voor 2 nachten

 

De korting geldt niet in de kerstvakantie. Deze actie loopt tot 19 december 2023.

 

Landgoed de Holtweijde 50 jaar

Vier met ons het jubileum van de Holtweijde! Uw mooiste herinneringen op het landgoed komen weer naar boven tijdens een verblijf op ons landgoed. Herinnert u zich bijvoorbeeld het interieur van bovenstaande suite nog?

 

In de vorige mail deelden wij een aanbieding met u. Heeft u deze deal gemist? Niet getreurd, u kunt namelijk nog steeds het Jubileum Arrangement boeken tegen een regulier tarief.

 

Drie dagen genieten, culinair verwend worden met een vier gangen Jubileumdiner en natuurlijk iedere ochtend ontbijten met bubbels. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf genieten van alle faciliteiten, waaronder 1 uur vrij gebruik van de sauna

 

Het Jubileumarrangement kan geboekt worden tot 31 maart 2023 m.u.v. verblijf in de schoolvakanties en tijdens feestdagen.