Zien we je snel?  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Lees deze nieuwsbrief online
Doe mee met de ontwerpwedstrijd, kom luisteren en kijken naar ‘Nachtreis’, ga naar een verrassingsfilm, kom naar de spin Anansi en reserveer vast je kaartje voor Wally. En natuurlijk kun je weer tekenen, naar het Lab en voorgelezen worden.
shadow
Vanaf 22 juni weer reserveren
Goed nieuws! Vanaf maandag 22 juni kun je weer boeken en andere materialen reserveren. Dat kan heel makkelijk via de catalogus op onze website
shadow
Wereldvluchtelingendag
Nachtreis (6+)
Kom naar de spannende theatervoorstelling ‘Nachtreis’. Acteur Sahand Sahebdivani vertelt zijn eigen vluchtverhaal. Hij was nog maar drie jaar toen hij, tijdens de Iran-Irak oorlog, door de bergen moest vluchten. Hij wisselt zijn eigen verhaal af met volksverhalen die zijn vader hem vroeger vertelde. Nieuwsgierig? Luister dan alvast naar een stuk van zijn verhaal.
Zaterdag 20 juni | 13.30 – 14.30 uur | Bibliotheek Neude | Theater | € 10 lid / €15 niet-lid | Reserveer nu, want het aantal plekken is beperkt.
shadow
Op muzikale reis langs Anansi door Jeritza Toney 4+
Jeritza zingt en vertelt over de spin Anansi. Een eeuwenoude spin die magische krachten heeft en veel avonturen beleeft. Maar of ze echt gebeurd zijn? Dat weet niemand. Zing, klap, beweeg en dans mee met Jeritza. Deze voorstelling is in het kader van Keti Koti.

Zaterdag 27 juni | 14.00 – 14.45 uur en 15.30 - 16.15 uur | € 5 lid / € 10 niet – lid | Reserveren
shadow
Ontwerp een mooie letter voor de letterkast
Op de jeugdafdeling van de bieb Neude staat de Kijkkast, een kast met allemaal bijzondere dingen. Alleen, er staat nog nergens dat íe Kijkkast heet. Beetje saai toch? Dus zoeken we mooie letters om op de kast te zetten. Doe mee en maak online jouw 3D-letter voor de kast. De mooiste K IJ K K A S T letters hangen we op de kast. Meedoen is winnen, want ALLE deelnemers krijgen hun ontwerp in 3D geprint na afloop van de wedstrijd. Lees hier alles over de ontwerpwedstrijd
Succes met maken!
shadow
Voor het hele gezin
Waar is Wally?  
Ken je Wally uit de bekende zoekboeken Waar is Wally? Op 4 juli kun je Wally in het echt ontmoeten, in en rond de  Neude. Er zijn wel acht Wally’s. Natuurlijk allemaal met een rood-wit-gestreept shirt en de muts. En toch zijn alle Wally’s een beetje verschillend. Kom er met jouw team achter waar én wie de Wally’s zijn. Vergeet geen foto’s met de Wally’s te maken.
Zaterdag 4 juli  | 12.00 - 12.50 uur, 13.00 - 13.50 uur, 14.00 - 14.50 uur, 15.00 - 15.50 uur, 16.00 - 16.50 uur  | € 12,50 lid / € 15 niet lid per team  (6+ jaar) | Reserveren hier vind je ook meer informatie. Wees op tijd, want het aantal tijdstippen om Wally te ontdekken is beperkt. 
shadow
Ik ben niet anders dan jij
De laatste weken is er veel aandacht voor mensen uit andere culturen. Misschien heb je wel iets van die discussies meegekregen. We krijgen veel vragen over boeken met dit onderwerp. Daarom hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Kijk hier
shadow
Vaste Prik
Natuurlijk kun je elke week ook naar onze vaste activiteiten zoals: En, niet vergeten, zondagmiddag is de hele zomer lang filmmiddag. Elke week een verrassingsfilm uit onze eigen collectie.
Omdat alles nog steeds een beetje anders gaat, moet je voor alle activiteiten vooraf een kaartje reserveren.
Om je bezoek plezier en veilig te houden, zijn er een aantal regels. Die kun je hier lezen.
shadow
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Bibliotheek Utrecht - Neude 11 - 3512AE - Utrecht
Profiel wijzigen - Afmelden