‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik her hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet
tirsdag 07. maj 2024 Kurser og netværk
 
 
Mere godt fra KOM24
Der er knap en måned, til det går løs på KOM24 – årets største konference for kommunikationsbranchen. Over 300 af dine branchekolleger har allerede sikret sig en plads, og du kan nå det endnu.

Vi har en sidste lille overraskelse til programmet. Så nu er det kun at vente til det bliver 30. maj.


Køb billet

Sidste programpunkt:


Danmarks svar på Notre-Dame
Morten Langager, direktør for politik, analyse og kommunikation, Dansk Erhverv

Det virkede nærmest, som om hele Danmark fulgte med på første række hele dagen, da den 400 år gamle Børsen tirsdag d. 16. april brændte delvist ned. Medierne dækkede det dramatiske forløb tæt, og der var hurtigt bred enighed om, at det var en af de helt, helt store stykker kulturarv, Danmark pludselig mistede.
Men Børsen var også arbejdsplads for 400 mennesker. I spidsen for Dansk Erhverv står direktør for politik, analyse og kommunikation Morten Langager. Mød ham ved KOM24, hvor han vil fortælle om, hvordan han oplevede det, der er blevet kaldt ”Danmarks svar på Notre-Dame”.


Se alle talere her