Artsen Voor Vrijheid - Samen tegen Corona

 

Online symposium:
op weg naar vrijheid

zondag 20 juni 2021, 10u
met Peter van Lierde, Dr. Hilde De Smet, Pat Truyen, Peter van den Broucke, Paul Codde

Welke technieken uit het oude China kunnen we gebruiken voor onze dagelijkse gezondheid? Hoe zit het nu met het vaccin?
Hoe kan je makkelijk aan zelfvoorziening doen?
Wat is 5G en wat je er tegen doen?

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit, maar een uitdaging is ook een groeikans. Groeien gaat meestal gepaard met pijn. Het zijn de groeipijnen van een zowel innerlijke als uiterlijke strijd. Gelukkig zijn we niet alleen! We doen het samen en dàt maakt het draagbaar. Het is eigenlijk een prachtig avontuur en we zijn erg dankbaar dit samen te mogen beleven.

In deze lezing brengen we opnieuw krachtige stemmen samen. 

Peter Van Lierde: Tijdens deze voordracht maak je kennis met hoe men in China naar gezondheid kijkt. De oude Chinezen waren pioniers in het bestuderen van het lichaam en van de gezondheid. Zij zagen in dat het klimaat van ons lichaam niet verschilt van dat van onze aarde, maar er nauw mee verbonden is. Ze ontwikkelden ook methoden om zichzelf gezond te houden. De wervelkolom en ontspanning spelen hierin een centrale rol. Hun methoden richten zich sterk op de preventie van problemen en het herstellen van evenwichten in het lichaam. Wat de oude Chinezen ontdekten is ook voor ons vandaag nog zeer relevant. Je leert een nieuwe manier kennen om naar gezondheid te kijken en je komt te weten hoe men in China zelf dagelijks aan preventie doet en deed.

Pat Truyen is de bezieler van het Kokopelli community platform. Opgericht in 2018 en nu een VZW om oplossingen te bieden en realiseren voor de noden van de Mens. Wij zijn een roots beweging die de problemen van deze tijd op een holistische manier wil transformeren naar een meer op maat gemaakt model in samenwerking met onze planeet. Met een steeds groeiend team vrijwilligers gaan we hulpbehoevenden helpen in basisbehoeften, gezondheid en welzijn.

Peter van den Broucke: Tijdens de presentatie gaan we dieper in op het verhaal van EM straling en de problematiek 5G. EEN KRITISCHE KIJK OP 5G. Informatie die je moet weten zodat je zelf een oordeel kan maken. Wat is het verschil tussen natuurlijke straling en technische straling? Waarom 5G niet zomaar de opvolger is van 4G en 3G? Wie bepaalt de normen en wie adviseert de overheid? Waarom wil Vlaanderen de normen aanpassen? Zijn er redenen om ons zorgen te maken? Wat kan je doen?

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je leven en je gezondheid in eigen handen kan nemen. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren. 

We verwachten jou. Deel dit bericht zoveel mogelijk met je vrienden.